Tea Cimaš/CROPIX
PRVI ČOVJEK HNL-u

Mišković: Rijeku smo postavili na čvrste i zdrave temelje, sada je na redu cijeli HNL!

Damir Mišković hrvatskoj je javnosti do prije 16 mjeseci bio potpuno nepoznati čovjek... Sada polako postaje jedna od važnijih figura cijelog hrvatskog nogometa
Piše: Daniel VukušićObjavljeno: 14. lipanj 2013. 13:50

Damir Mišković predsjednik Udruge prvoligaša!? Već sama najava predstavljala je mali šok. Jer, on je Rijekin predsjednik, a poslovne obveze su mu... "ajme majko".

- Istina, moje poslovne obveze su velike, ali kao što smo na čvrste i zdrave temelje uspjeli staviti Rijeku, tako možemo i Ligu! - priča prvi čovjek Kantride i Udruge prvoligaša.

- Naravno, neće povući samo Mišković nego moramo svi zajedno. Na kraju krajeva, izabran sam jednoglasno na čemu od srca zahvaljujem svima koji su birali novog predsjednika. Ne, ne čudi me da je bilo jednoglasno. Jer ne trebaju nam podjele, a valjda je svim klubovima stalo do toga da rade u boljim uvjetima. Ja ću, unatoč svim mojim ostalim obvezama, zaista dati sve od sebe. U Rijeci smo pokazali da se može napraviti puno toga dobroga, sada idemo zajedno sa svima ostalima naći pravi put za cijeli hrvatski nogomet. Želim da zajedno učinimo ligu zanimljivijom i boljom, tribine punijima, a klubove stabilnijima kako bismo se mogli fokusirati na ono ključno - klupske škole nogometa! Uskoro nam počinje Liga 10 koja će, svi pokazatelji to nagovješćuju, biti jedna od najboljih, tj. najjačih otkad je HNL-a. Onda bi, valjda, logično bilo da takva liga ima više novca od sponzora i TV prava... - rekao je Mišković.

Hrvatskoj javnosti do prije 16 mjeseci nepoznati čovjek... Polako postaje jedna od važnijih figura cijelog hrvatskog nogometa.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 22:24