AFP
SUSRET IZBORNIKA

Mihajlović: 'Štimac je prišao meni, čak smo se i zagrlili! Kava? On je platio račun!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. listopad 2012. 16:59

Prije nepunih tjedan dana udarna sportska vijest na prostorima bivše države bila je susret Siniše Mihajlovića i Igora Štimca u Varšavi na seminaru Uefe za izbornike i tehničke direktore.

Za Hrvatsku i susjednu nam državu to je svakako bila zanimljiva vijest s obzirom na povijest međusobnih javnih sukoba Štimca i Mihajlovića.

Do danas nije bilo poznato koja je točno bila tema razgovora dvojice izbornika u Varšavi, ali Siniša Mihajlović u razgovoru za srpski dnevnik Alo otkrio je neke detalje te veliku enigmu - 'tko je platio kavu?':

- Štimac i ja znamo se preko 20 godina, igrali smo zajedno u bivšoj reprezentaciji i normalno je da smo se pozdravili u Varšavi. Bilo je i vrijeme da se pomirimo, iako sam ranije spominjao kako nemam problem sa onim što se dogodilo, prešao sam preko toga - kazao je Mihajlović.

Neki govore kako je Alen Bokšić odigrao ključnu ulogu u pomirenju?

- Nije istina. Bokšić nije bio prisutan kada smo se Štimac i ja pozdravili. On je pomoćnik izbornika Hrvatske, bio je s nama na kavi, ali nije imao nikakvu ulogu u pomirenju, kazao je Miha.

Tko je kome prišao i tko je na kraju platio taj famozni račun za kavu?

- Spontano se sve dogodilo. Štimac je prišao meni i pružio mi ruku dok sam davao intervju za engleske medije, čak smo se i zagrlili. Mi moramo biti primjer našim igračima, navijačima i cijeloj javnosti uoči ove dvije utakmice koje nas očekuju u kvalifikacijama. Kad me pitate za kavu, ja je nisam platio jer sam se prvi ustao od stola dok je on ostao sjediti pa pretpostavljam da je i riješio račun - kroz smijeh je prokomentirao Mihajlović.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. rujan 2024 12:20