Vladimir Dugandžić / CROPIX
KAPETAN NA ODLASKU

Mario Maloča na meti Panathinaikosa, braća Mamić love Kolumbijca

Piše: Alen OrlićObjavljeno: 28. svibanj 2014. 19:46

Hajdukovci su na odmoru do 9. lipnja, a taj odmor zasad prolazi bez velikih vijesti. Nema zaključenih poslova što se tiče odlazaka, a ni dolazaka. S Poljuda se tek tu i tamo probije poneka spekulacija, a sad je aktualna infomacija o interesu za Marijem Maločom, Hajdukovim kapetanom čiji je odlazak s Poljudua vrlo izgledan.

Saznaje se da je Maloča na meti klubova iz Rusije, a dovodi se i u vezu sa grčkim Panathinaikosom koji već ima u svojim redovima čitavu hrvatsku koloniju ( Schildenfeld, Pranjić i Petrić). Maloča je na prodaju, a u Hajduku vjeruju da bi od njegove prodaje mogli inkasirati od 1,5 do 2 milijuna eura.

A Carlos Lizarazo nova je meta braće Mamić. Kolumbijski veznjak, rođen 26. travnja 1991. godine, član je tamošnjeg prvoligaša Deportiva Calija, te kažu jedan od najperspektivnih igrača Kolumbije. Riječ je o klasičnoj “desetki”, ofenzivnom veznjaku, koji se najbolje snalazi iza napadača, ali može pokriti i sve pozicije u veznom redu.

Izraziti je ljevak, niskog težišta, no vrlo jak u driblingu, u situacijama “jedan na jedan”. Proteklih mjeseci kolumbijski mediji vezali su ga uz kijevski Dynamo, no čini se kako se ovom 23-godišnjaku danas i ne ide u Ukrajinu. Ali, Lizarazo je već odavno poručio kako se želi isprobati u europskom nogometu...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. rujan 2024 03:32