AFP
ŽRTVA POLITIKE

Mandžukić 'trune' na tribinama u Wolfsburgu, jedina nada mu je da Magath dobije - otkaz!

Iz izvora bliskih Mandžukiću čujemo da se Magath želi riješiti svih igrača koje je doveo prethodni menadžer Dieter Hoeness. Dakle, odlazak na ljeto je izvjestan
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 28. veljača 2012. 10:15

Slaven Bilić treba i želi Marija Mandžukića. U izbornikovim očima on je europska vrijednost, a kod Felixa Magatha grije sjedalo u loži. Kad se klub bori za ostanak, trener ne može popuniti sva mjesta u zapisniku jer nema dovoljno igrača, a najboljeg pošalje na tribinu, to se sigurno ne događa iz čista mira. Što se zbiva u Wolfsburgu, poletjelo je jučer pitanje prema Mandžukiću.

- Neću to komentirati, tu sam u reprezentaciji, posvećen nacionalnoj momčadi - ostao je zakopčan. Do kraja. Iako je dodao:

- Što se mene tiče, sve je u redu.

Rijetki barataju s kompletnom informacijom što je točno u pozadini. Iz izvora bliskih Mandžukiću čujemo da se Magath želi riješiti svih igrača koje je doveo prethodni menadžer, Dieter Hoeness, što je demonstrirao već zimus prilično restrukturirajući svlačionicu, ulupavši 30 milijuna eura u - poluigrače. Mandžukić više nije njegov ljubimac i dvojbeno je što će se događati do kraja sezone; hoće li ga zbog 'miroljubive koegzistencije' vratiti u momčad, planira li trenutačno stanje pretvoriti u rat, i sugerira li to da Mandžo na ljeto definitivno odlazi iz Wolfsburga? To bi mogao biti neizbježan scenarij ukoliko prije toga Magath ne dobije - otkaz.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 00:37