POJAČANJIMA NEMA KRAJA

MAMIĆ U OFENZIVI Ognjen Vukojević stiže na jednogodišnju posudbu u Dinamo!

Posudba je privremena, ali dogodine će ga Dinamo vjerojatno otkupiti i nema razloga da Vukojević karijeru ne završi u Maksimiru
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 11. kolovoz 2014. 21:08

Nova senzacija u Maksimiru! U Dinamo je došao Čileanac Angelo Henriquez, napadač Manchester Uniteda, a na jednogodišnju posudbu stiže iz kijevskog Dynama i Ognjen Vukojević!

Ognjen Vukojević dugo se spominjao kao moguća akvizicija, njegov povratak u Maksimir aktualan je već nekoliko prijelaznih rokova, govorkalo se da bi mogao doći na zimu. Međutim, požurili su u Maksimiru posao, zadnjih dana užarila se linija između Zagreba i Kijeva, dodatno se intenzivirala danas, Zdravko Mamić i Igor Surkis natezali su se i napokon dogovorili!

Već su poslali avion po Vukojevića u Kijev, a sutra bi trebao biti na treningu, a novi debi za Modre odradit će možda već protiv Splita u petak. U svakom slučaju, bit će faktor iznenađenja protiv Petrolula, zato je i doveden. Vukojević je spreman, prošao je pripreme, "napet" kao puška, od njega se očekuje da doista bude pojačanje. Naravno, posudba je privremena, ali dogodine će ga Dinamo vjerojatno otkupiti i nema razloga da Vukojević karijeru ne završi u Maksimiru.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 19:15