IZLET U PODGORICU

Mamić u borbi sa Zvezdom i Partizanom: Svi žele napadača Stefana Mugošu!

Mugoša je podijelio titulu najboljeg mladog igrača Crne Gore za 2010. Dijete je Budućnosti, a ove godine je bio standardan i drugi je strijelac kluba sa 12 pogodaka
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 30. svibanj 2011. 15:47

Zdravko Mamić u subotu je bio u Crnoj Gori na utakmici Budućnost - Mornar. Gledao je Stefana Mugošu devetnaestogodišnjeg napadača Budućnosti, mladog reprezentativca Crne Gore. Ne znamo je li Mugoša zadovoljio njegove apetite, ali budući da je u pobjedi 3:0 zabio pogodak, možda nije nemoguće da nakon Fatosa Beqiraja još jedan napadač iz Crne Gore dođe u Maksimir. Za mladog Mugošu odavno se pričalo da je vrlo talentiran i da je Dinamova meta, ne bi nas iznenadilo da doista za koji dan osvane u modrom dresu.

Nazočnost Zdravka Mamića u loži stadiona ' Pod Goricom’ nije mogla proći nezapaženo u podgoričkim medijima, a mnogima i nije bilo teško proniknuti u to da je objekt njegova interesa upravo - Mugoša. Naime, Mugoša je podijelio titulu najboljeg mladog igrača Crne Gore za 2010. godinu s Kranjčarovim starterom u A-vrsti Stefanom Savićem (Partizan). Dijete je Budućnosti a u prvu momčad uvrstio ga je Miki Ivanović na kraju 2009. godine nakon što je u omladinskoj konkurenciji u polusezoni postigao 40 pogodaka. Poslije priprema u Antalyji rijetko je dobivao šansu. Ali ove godine je standardan i drugi je strijelac Podgoričana sa 12 pogodaka (8 u prvenstvu, 4 u Kupu). Odličnim igrama u omladinskoj reprezentaciji skrenuo je pažnju Crvene zvezde i Partizana, ali su za njega pitali i španjolski i portugalski klubovi. Mugoša ima još godinu i pol ugovora s Budućnošću.

Mamiću na ruku, krene li u posao, ide izuzetno loša financijska situacija u Budućnosti. Igrači su štrajkali prije dva tjedna jer nisu dobili plaće za proljetni dio.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. listopad 2024 13:31