Ronald Goršić / Cropix
PRIZNAO KRIVICU

Mamić prozvao Tomečaka: 'Gazda nije mislio loše. Loše igram, kritike su utemeljene...'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 05. prosinac 2011. 13:44

Ivan Tomečak našao se na udaru izvršnog predsjednika Zdravka Mamić nakon utakmice u Zaprešiću. U Vinkovcima također nije briljirao, zamijenjen je nakon prvog poluvremena. Kako Dinamov brzanac doživljava gazdine kritike?

- Izvršni predsjednik sigurno nije mislio ništa loše. Kad loše igraš, normalno je da dobiješ kritiku.

Što se događa, zašto stižu kritike?

- Defenzivno nisam igrao dobro, ofenzivno je bilo O.K. Kad god igram, pokušavam igrati što je bolje moguće. Naravno da se nikada ne može kazati da netko tko je na travnjaku ne želi igrati dobro, da se ne zalaže. Uostalom, u svakoj utakmici igraš i za sebe.

Ivan Tomečak ne voli igrati na poziciji desnog braniča, više mu odgovara kad igra na desnoj strani prema naprijed,

- To sam kazao već milijun puta, lakše mi je igrati prema naprijed. Vjerujte, uvijek sam motiviran za svaku utakmicu. Ne igram uvijek, kad stigne prilika, onda dajem sve od sebe. Jasno, nekad je izvedba bolja, nekad lošija.

Kako ste doživjeli ovu polusezonu, jeste li zadovoljni ili ste ipak pomalo nesretni sa svime što se događalo? Jeste li dobili dovoljno prilika?

- Uvijek može biti mnogo bolje. Realno, zadovoljan sam sa svojom minutažom. Podvukao sam crtu i sam sebi kazao da ne trebam biti nezadovoljan. Dobio sam neku minutažu, nisam kao neki koji priliku uopće nisu dobili.

Prije godinu, godinu i pol dana, izgledalo je da će vaša karijera ipak biti mnogo uspješnija?

- Slažem se. Imao sam kontinuitet utakmica, lakše je bilo bljesnuti, jer sam imao više prilika. Sad rjeđe dobivam prilike, nije ih lako uvijek iskoristiti. Najteže je igraču kad nije standardan pa uđe u igru. Odmah želi pokazati što više, a to nije jednostavno...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 06:24