Nenad Dugi/CROPIX
OSIJEK KAO UPOZORENJE

Mamić poručio Jurčiću: 'Dinamo ima dovoljno jaku momčad da lako osvoji titulu'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 13. veljača 2013. 08:07

Kako diše Dinamov sportski direktora Zoran Mamić? Drži li da je odlaskom Kovačića bitno oslabljena momčad i napravljena medvjeđa usluga treneru Kruni Jurčiću? Ima li trener dovoljno jaku momčad da bez većih problema osvoji naslov prvaka?

- Dinamo ima dovoljno jaku momčad da osvoji prvenstvo bez većih problema, ali s maksimalnim angažmanom i respektom prema svim protivnicima!

Ipak, ima li Dinamo problem nedostatka 'fantazista’, ideje u igri sad kad je otišao Kovačić?

- Sigurno da bi bilo bolje s Kovačićem ili takvim tipom igrača, međutim, trenutačno imamo to što imamo i taj nedostatak treba rješavati kolektivno, ozbiljnošću, prustupom, koncentracijom, ali i kvalitetom koju Dinamo neosporno ima.

Je li vam sad možda žao što Kovačić umjesto Dinamovog odijeva Interov dres?

- Krivo nam je bilo i onda kad je odlazio, krivo nam je i sada, samo ponekad si u situaciji u kojoj nemaš izbora.

Ima li zabrinutosti nakon poraza i loše igre u Osijeku?

- Jasno da nije dobro izgubiti, ali i porazi su sastavni dio nogometa. Moramo nešto naučiti iz takvih situacija i činiti sve da ih bude što manje - zaključio je Zoran Mamić.

Inače, u Dinamu su već počeli 'skenirati’ pojačanja za ljeto. Tako je Zoran Mamić otišao u Tursku gdje je jučer gledao susret Maribora i Litexa. Ne znamo mete, ali to je dokaz da se na početku nove sezone sprema 'shopping’.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 03:33