Vladimir Dugandzic / CROPIX
SVEČANA LOŽA

Mamić: Ova pobjeda je ogromna; Šuker: Atmosfera je bila fantastična!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 08. rujan 2012. 11:44

Predsjednik HNS-a Davor Šuker u prvi trenutak nakon jučerašnje utakmice nije bio raspoložen za davanje izjava. Samo je prošao kraj novinara, niječno vrteći glavom, što je značilo da mu se ne izlazi pred mikrofone.

Međutim, nakon što je proveo neko vrijeme u svečanoj maksimirskoj loži sa Šukerom smo se susreli ispod zapadne tribine dok je ulazio u svoj automobil. Evo što nam je kazao:

- Odlično! Ovo je vrlo važna pobjeda, vrlo bitno je startati s tri boda. U nekim trenucima odlično smo igrali “po linijama”, ova tri boda treba materijalizirati u Belgiji.

Pitali smo Šukera kako je doživio atmosferu na stadionu:

- Atmosfera je bila odlična. Bilo je dosta ljudi na tribinama. Ne znam zašto neki zaključke donose prije utakmice. Hvala svima koji su bili na stadionu, mislim da su uživali, Hrvatska je igrala važnu utakmicu ka svom putu prema Brazilu. Čestitke izborniku i igračima - završio je predsjednik HNS-a.

Njegov kolega iz Rusanove Damir Vrbanović bio je mnogo raspoloženiji, kazao je:

- Velika pobjeda, sve je super, vrhunski smo startali.

Najraspoloženiji je ipak bio Zdravko Mamić. Veličao je uspjeh Vatrenih.

- Oduševljen sam, ovo je velika pobjeda. Samo oni koji se ne razumiju u nogomet ne shvaćaju kako je teško startati u kvalifikacijama i uzeti na početku tri boda. Pobjeda nad Makedonijom ogromna je ko Velebit u uopće ne sumnjam da ćemo se plasirati na SP u Brazil.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 16:20