Damir Krajač / Cropix
RASTU TENZIJE

Mamić odgovara Malešu: Primi se posla u Hajduku i prestani stalno govoriti o Dinamu!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 05. rujan 2011. 11:00

Tenzije na relaciji Dinamo - Hajduk se ne smiruju. U Maksimiru nikome ne ide u glavu što to priča predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš. Prvo nisu željeli dolijevati ulje na vatru, ali izgleda da im prvi čovjek Majstora s mora svojim izjavama jednostavno “ide na jetra”. Braća Mamić jučer su se vratila s Kornata, gdje su plovili, uživali u moru, suncu i gastronomskih dostignućima tamošnjih ugostitelja. Po povratku u Zagreb morao se oglasiti sportski direktor Zoran Mamić.

- Zaista je došlo vrijeme da predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš prestane govoriti neistine i obmanjivati javnost. Neka se čovjek primi posla u svom klubu, neka radi u Hajduku, neka prestane stalno govoriti o Dinamu - počeo je mlađi Mamić.

Da vas podsjetimo, najnovija izjava predsjednika Hajduka je glasila: “Barem sam im izbio tri milijuna eura.” Mislio je na Dinamo i na transfer Josipa Šimunića. Međutim, Zoran Mamić opovrgava tu priču:

- Nije mi jasno zašto buba takve cifre, kad je to totalna neistina. Nema veze ni sa čim, ali nam nije jasno čemu s takvim krivim i netočnim informacijama izlazi u javnost.

Mamić je dodao još nešto. Naime, Maleš je također izjavio kako je načuo da će menadžer Fali Ramadani tužiti Josipa Šimunuća. Sportski direktor Dinama zadao mu je “završni udarac”:

- Obavještavam predsjednika Hajduka Hrvoja Maleša da je transfer Josipa Šimunića u Dinamo završio upravo menadžer Fali Ramadani.

Toliko iz Maksimira. Tjedan do derbija bit će očigledno buran.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 06:33