Ronald Goršić/CROPIX
STIŽE PRIJAVA

Mamić konačno slobodan: 'Bio sam 17 sati u policiji, ali se ne kajem. Navijači su svetinja!'

Navijači uvijek moraju biti svetinja. Njihov 'izlet' na teren nema opravdanja, ali morao sam reagirati jer to je trebala biti noć slavlja - rekao je izvršni predsjednik Modrih
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. kolovoz 2011. 19:09

Zdravko Mamić u 16 sati izašao iz policijske zgrade u Heinzelovoj, gdje je bio na ispitivanju zbog sinoćnjeg incidenta nakon utakmice Dinama i Malmöa. Policija će protiv izvršnog predsjednika Modrih podnijeti prekršajnu prijavu, a nakon izlaska iz zgrade Mamić je rekao.

- Umoran sam, više od 17 sati sam proveo na policiji. Ne kajem se zbog svog postupka sinoć, navijači uvijek moraju biti svetinja. Njihov 'izlet' na teren nema opravdanja, ali morao sam reagirati jer to je trebala biti noć slavlja. Uostalom, ti momci nisu radili nerede, i uopće nisu bili agresivni - rekao je Mamić, koji nije imao primjedbi na tretman policije.

- Zadovoljan sam tretmanom ljudi u policiji, ali ne i sustava jer za toliko zadržavanje nije bilo potrebe.

Trebala je to biti noć za pamćenje Zdravka Mamića, ali kako to obično bude kod njega, sve je otišlo u krivom smjeru. Ipak, Mamić nije propustio priliku prokomentirati važnije dogođaje iz prošle večeri - one koje su se dešavale na terenu.

- Sve čestitke igračima i treneru za briljantnu igru i taktiku. Međutim, ne smijemo se opustiti, predstoji nam još uzvrat koji moram odigrati onako kako smo sinoć igrali. Još samo da reprezentacije pobijedil Maltu i Izrael, pa da zaokružimo ovu fenomenalnu ljetnu priču - zaključio je Mamić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 18:29