Vladimir Dugandžić / Cropix
'OPRAO' GA KERUM

Maleš: Odlazak Šimunića u Dinamo moj je neuspjeh, gorak je okus nakon svega...

Piše: Mario VelićObjavljeno: 03. rujan 2011. 21:44

Nije lako predsjedniku Hajduka Hrvoju Malešu. Onaj entuzijazam koji ga je krasio u početku, kada je sjeo u predsjedničku fotelju, polako nestaje pod dojmom svih nedaća koje su zadesile Bijele.

- Moj je san da predsjednik Hajduka na Maksimiru gleda Dinamo u Ligi prvaka, a da predsjednik Dinama gleda na Poljudu Hajduk u istom natjecanju. To će biti dan kada bude pravde i poštenja u hrvatskom nogometu - kazao nam je jučer Maleš koji se kratko zaustavio pred novinarima na Poljudu, izvadio slušalice svog i-phonea iz ušiju i onako, u prolazu, podijelio s nama neka svoja razmišljanja.

Vrijeme liječi sve rane, tako će za godinu ili dvije i nedolazak Šimunića u Hajduk možda biti tek crtica u nogometnim almanasima. No sada su rane još svježe, peku jako, bole...

- Netko je donio torbu novca, nismo se mogli boriti protiv financijsku moćnijih. Odlazak Šimunića u Dinamo ipak je moj osobni poraz, ostaje gorak okus nakon svega... Iako kao satisfakcija može služiti to što smo nekome “izbili” tri milijuna eura - nastavio je Hajdukov predsjednik.

I dok je za njega taj slučaj završen i stavljen sa strane, tvrdi da će izvjesnih posljedica ipak biti.

- Koliko sam čuo, Fali Ramadani tužit će Šimunića - tvrdi Maleš.

Spomenuti Ramadani nogometni je menadžer koji radi u Njemačkoj, a u Hajdukovo ime je s Hoffenheimom dogovarao transfer sada već Dinamova nogometaša.

Zanimalo nas je što Maleš misli o Kerumovim riječima.

- Dobro me je “oprao” - samo je kratko priznao Maleš.

Usto što ga napadaju iz suparničkog tabora, sada nema ni punu podršku prvog čovjeka Grada Splita, koji mu je jučer dodatno očitao 'bukvicu’ javnim pismom. Malešova rekacija? Poručio je tek da nema komentara. Nije mu lako ovih dana...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 09:32