Jakov Prkić/Cropix
PREDSJEDNIK U EUFORIJI

Maleš: Anas i Vukušić bi trebali igrati protiv Turske, samo s njima možemo na EP!

'Čestitam svima, lijepa pobjeda. Zahvaljujem domaćinu koji je učinio toliko da bude gostoljubiv. Ne bih o utrci s Dinamom, zašto me stalno svađate s Plavima!'
Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 22. listopad 2011. 14:19

Prije tri tjedna Hajdukov predsjednik Hrvoje Maleš gledao je u Kranjčevićevoj utakmicu Zagreb - Rijeka, i zbog bratića koji je nogometaš zagrebačkih Bijelih. Tom prilikom lider s Poljuda sastao se s Dinamovim izvršnim predsjednikom Zdravkom Mamićem, s kojim je i nerijetko polemizirao, ali su i veliki sportski prijatelji. Sinoć na tom stadionu Maminja nije bilo, a Maleš je uživao zbog 3:0 svojih nogometaša:

- Čestitam svima, ovo je lijepa pobjeda, izborena elegantno. Zahvaljujem domaćinu koji je učinio toliko da bude gostoljubiv.

Hajduk se, dakle, približio samo na bod Dinamu koji se, doduše, ponovo može odlijepiti na četiri koraka pobijedi li Rijeku...

- Ne bih o toj utrci, zašto me stalno svađate s Plavima!

Izbjegavao je i stvaranje rang-liste najboljih u svojoj momčadi, ali ipak je popustio:

- Presudio je Anas s dvije top-asistencije.

Je li mlađi Sharbini zreo za reprezentaciju?

- Ne samo on, nego i Vukušić. Obojica bi trebali biti u postavi za Tursku. Ali ni zbog sebe, ni zbog Hajduka, već zbog Hrvatske; samo s njima možemo nekako izboriti EP!

Petar Plahutar, predsjednik Lučkog:

- Prvo poluvrijeme bilo je jako dobro. U nastavku su nas uništile kontre. Recimo da nije bitno, bitno je da smo u povijesnom susretu bili partner velikom Hajduku.

Direktor poraženih Josip Zornjak:

- Za nas puno znači što smo prvoligaši. Dakako da u utakmici s takvim suparnikom ne možemo tek tako nadoknaditi dvojicu standardnih, Rendulića i Blagojevića.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 22:08