Ronald Goršić / Cropix
IZVRŠNI ODBOR ODLUČIO

Ligi 16 produljen život za još godinu dana, ulaz na ogled s Maltom - besplatan!

Piše: Dražen KrušeljObjavljeno: 15. studeni 2010. 17:25

ZAGREB - Hrvatski nogometni savez časti navijače nacionalne momčadi besplatnim ulaskom na dvoboj s Maltom u srijedu! Otvaranjem maksimirskih vrata Vlatko Marković i suradnici s malim zakašnjenjem obilježavaju 20. godišnjicu povijesnog dvoboja sa SAD-om (17. listopada 1990. godine). Svi koji namjeravaju podržati reprezentaciju, ulaznice mogu podići na stadionskim blagajnama, i to najviše četiri po osobi.

Premda se spekuliralo da Izvršni odbor namjerava amenovati “projekt kamp u Tuheljskim toplicama”, to se nije dogodilo. Usvojena je, međutim, inicijativa Osječko-baranjskog županijskog saveza da se Ligi 16 produlji život za još godinu dana. Očekuje se da će stvar formalizirati izborna skupština u prosincu kada bismo trebali doznati ime novog/starog mandatara nogometne vlade. Malom trgovačkom nagodbom “glas za povlasticu”, između Mamića i Ivice Perkovića, profitirao je Hrvatski dragovoljac koji od ponedjeljka ima prvoligašku licencu za matični stadion. U sljedećem kolu će HD u Sigetu dočekati Dinamo.

Odluka da nacionalna momčad do daljnjeg igra samo u Zagrebu je ipak bačena u koš. Izvjesno je da će Bilićeva momčad u skoroj budućnosti krstiti novu “bombonijeru” u Puli. Ako do 9. veljače 2011. godine završe radove na minijaturnoj ljepotici, Istrani će na njoj ugostiti dvoboj reprezentacija Hrvatske i Češke. U suprotnom će utakmicu “delegirati” riječkim susjedima i pričekati sljedeću priliku krajem ožujka.

HNS je najoštrije osudio pojavu rasizma na nekim hrvatskim stadionima i zaprijetio da će prekidati utakmice u slučaju da s tribina dolete parole nacionalne, vjerske i rasne diskriminacije. Izvršni odbor pozvao je usput i nadležne institucije da ispitaju situaciju na terenu nakon optužbi Igora Štimca da u predizbornoj kampanji kolaju crne torbe pune novca.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. rujan 2024 09:31