Zagreb, 021109.Hotel Sheraton.Tiskovna konferencija Hrvatskog Nogometnog Saveza, povodom medjunarodne prijateljske utakmice A reprezentacije protiv Lihtenstajna te kvalifikacijskih utamica reprezentacije U-21 protiv Cipra i Slovacke.Na slici: Izbornik U-21 Drazen Ladic. Foto: Nenad Dugi / CROPIX
 Nenad Dugi / CROPIX
VARAO NA OSIGURANJU

Ladić smijenjen s mjesta izbornika U-21 reprezentacije, verificiran izbor Markovića

Piše: ArhivaObjavljeno: 26. siječanj 2011. 16:05

U Kući nogometa u Rusanovoj, danas su se malo prije 11 sati počeli pristizati Markovićevi ministri. Izvršni odbor oformljen na Izbornoj skupštini u prosincu sastao se po prvi put u novom sastavu.

Od predviđenih 17 imena, nisu se pojavili Čulo (Vinkovci), Brleković (Zelina), Viđak (Split) i Kulušić (Šibenik), redom Štimčevu ljudi.

Kako se i najavljivalo Dražen Ladić smijenjen je s mjesta izbornika mlade U-21 reprezentacije. Jedan od glavnih razloga bio je i taj što je protiv, sada već bivšeg izbornika, podnijeta kaznena prijava pod optužbom za krivotvorenje police kasko osiguranja.

Valja napomenuti kako je iz Ureda za opću upravu stigla je verifikacija izvješća s Izborne skupštine HNS-a održane u Westinu 17.12.

USKORO OPŠIRNIJE...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 08:38