GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix
REAKCIJE TRENERA

Krznar: ‘Nisam zadovoljan, dali smo Rijeci dva poklona!‘ Tomić: ‘Ovo se ne događa svaki dan‘

‘Rijeka nam je bila dobar pripremni protivnik za utakmicu protiv Legije jer igraju istu formaciju‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. kolovoz 2021. 00:17

Dinamo i Rijeka su na stadionu Maksimir odigrali fantastičan derbi sa čak šest golova pri čemu je pet palo u prvome dijelu. Modri su imali 1:0 i 2:1, no Rijeka je u završnici poluvremena preokrenula u vodstvo 3:2, da bi domaćin u nastavku uspio izjednačiti.

"Ulazak u utakmicu bio je sjajan, bio je to idealan scenarij za nas. I onda, kada smo imali sve u svojim rukama, mi damo Rijeci dva poklona. Doveli smo se u situaciju da se moramo čupati, dali smo mnogo toga, ali samo za jedan bod. S time ne mogu biti zadovoljan. Ne možete očekivati da s tri postignuta pogotka ne možete pobijediti Rijeku. Što se toga tiče, mi smo svoje napravili. Problem je bila komocija s loptom u rizičnoj zoni. Rijeci smo poklonili previše. Kad zabijete tri gola, očekujete veći broj bodova od ovog danas. Rijeka nam je pomogla što se tiče pripreme za Legiju jer Poljaci igraju u istoj formaciji, zato moramo iskorigirati sve ovo što nam se danas dogodilo", jasan je bio trener Dinama Damir Krznar.

Zadovoljniji je bio strateg Riječana Goran Tomić:

"Ne događa se svaki dan da se uzme bod na Maksimiru i da se postignu tri gola. Čestitam Dinamu, ali i svojoj momčadi, ja mogu biti samo zadovoljan. Ideja je bila da igramo u niskome bloku 5-4-1, međutim Dinamo je bolje otvorio susret, a mi prvih 25 minuta nismo izašli sa svoje polovice. U drugome je dijelu bilo mirnije i presudio je naš nepotreban kiks. Smatram da je podjela bodova realna", poručio je Tomić.

Dinamo će protiv poljske Legije igrati u srijedu 4. kolovoza u 20:00 h na Maksimiru, dok će Rijeka u sklopu Konferencijske lige ići na noge škotskom Hibernianu dan poslije, 5. kolovoza u 20:45 h.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. srpanj 2024 05:35