ZADOVOLJNI TRENER BILIH

Krstičević: 'Igrali smo dobro! Dinamo? To je uvijek utakmica prestiža, volje, želje, htijenja'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 16. veljača 2013. 22:15

Nogometaši Hajduka slavili su u gostima kod Slaven Belupa s 2:0 i učvrstili se na drugom mjestu ljestvice.

Pobjedu su Splićanima donijeli Jonjić (16) i Vuković (82), dok su Koprivničanci od 48. minute igrali bez isključenoga Bubnjića. Crveni karton dobio je i trener Hajduka Mišo Krstičević, a utakmicu su zbog ozljeda morali napustiti strijelac Jonjić i Milović. Hajduk sada ima pet bodova manje od vodećeg Dinama, koji u nedjelju dočekuje Rijeku.

Trener Hajduka Mišo Krstičević je rekao:

- Imamo izuzetan respekt prema Slavenu, ja sam najavio da idemo na pobjedu jer je to Hajdukov stil, ambicija... Mi smo samo govorili o našim željama i obavezama. Stvarno smo igrali dobro. Bilo mi je teško vidjeti te dvije glave razbijene, naših stopera, to se rijetko događa, nije Slaven ništa kriv, takav je slučaj. Nabacio sam snijeg od ljutnje što se to dogodilo i Jonjiću, nakon Milovića... Plašim se da će obojica morati na operaciju. I da će dugo izbivati. Jesu li im sezone gotove... - zdvajao je Krstičević.

Objasnio je Hajdukovu dominaciju:

- Cijele pripreme odradili smo na visokoj razini, nemojte se čuditi. Posvetili smo pobjedu Mužiniću, moj Frfa je u bolnici sa srčanim smetnjama. Pa dvojici momaka koji su stvarno bili stup obrane... I igre. Radostan sam i žalostan. Mali Jonjić je dugo čekao tu šansu.

Sjajno je ozračje uoči derbija, stadion će biti rasprodan, već se i u Koprivnici pitalo.

- To je uvijek utakmica prestiža, volje, želje, htijenja...

Trener domaćih Roy Ferenčina priznao je svu zasluženost pobjede Hajduka, premda ima i svoj mali alibi:

- Prvi gol smo rano primili, presjekao nas je. Imali smo stopostotnu šansu Glavice za izjednačenje, obranio je njihov golman. Kad smo htjeli napasti u drugom poluvremenu, odmah smo ostali s igračem manje. Teško je igrati cijelo drugo poluvrijeme s igračem manje. Ali, moram reći da je Hajduk bio bolji. Znali smo da je Hajduk u formi. Nadao sam se da će biti neizvjesnije, to je točno.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 11:29