Davor Žunić/CROPIX
VATRENI DERBI

Krstičević bijesan na sve oko sebe, Scoria presretan: 'Ovo je naš početak!'

Mišo Krstičević nije želio zajedničku pres-konferenciju sa Scorijom, a kada je došao pred novinare, samo je rekao "Hvala vam lijepa" pa se - ustao i otišao?!
Piše: Daniel VukušićObjavljeno: 02. rujan 2012. 11:50

Mišo Krstičević, trener Hajduka, pred novinare je došao tek nakon što je njegov kolega Scoria otišao iz press-centra (glasnogovornica Rijeka prenijela je stav Hajduka da ne žele zajedničku pres-konferenciju). Nakon uvoda splitskog glasnogovornika Ante Bilića ("Ispričavamo se što kasnimo"), Krstičević je izjavio "Hvala vam lijepa" pa se - ustao i otišao?! Uz uzaludna negodovanja i proteste riječkih novinara.

S druge strane Elvis Scoria je rekao:

- Nismo riješili utakmicu kada smo trebali. Poluvrijeme je trebalo završiti s 3:0, 3:1 za nas jer smo totalno dominirali, a Hajduk je bio u panici. Drugi dio smo malo pali, bilo je izjednačenije, igra živaca. No zasluženo smo pobijedili. Poslušao sam kritike, možda sam dosad bio preoptimističan i igrao preotvoreno. Danas je bilo više ravnoteže u igri. Kohezija igrača i publike bila je vrhunska. Pormjena sustava donijela 60%, a zalaganje igrača ostalih 40% ove nove i bolje igre. Nadam se da će u narednim utakmicama biti još više trke, borbe i htijenja. Jer ovo je tek početak, toga moramo biti svjesni.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 00:47