Ronald Goršić / Cropix
PROMJENE U SASTAVU

Kranjčar i Iličević propuštaju Maltu, Bilić odlučio pomladiti momčad Vrsaljkom i Badeljom

Ne očekujem da će biti pakleno vruće, tamo nije problem u suncu, nego kad se ono povuče zna nastati visoka vlaga. Temperatura bi trebala biti 27 stupnjeva, kaže Bilić
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 31. kolovoz 2011. 11:00

Slaven Bilić u utorak poslije podne imao je na treningu u Postirama kompletan kadar na koji može računati za utakmicu na Malti u petak. Uigravao je udarnu postavu s dva Dinamova igrača Milanom Badeljom i Šimom Vrsaljkom. Obojici će to biti treći nastup za A vrstu, a prvi put startat će u udarnoj postavi u kvalifikacijskom susretu.

Badelj je jednom bio u prvoj ekipi u prijateljskom ogledu s Estonijom (0:0). Bilić od Badelja očekuje veću kreativnost nego to može ponuditi Vukojević. Dakle, udarnu jedanaestoricu čine: Pletikosa - Vrsaljko, Ćorluka, Lovren, Strinić - Srna, Badelj, Modrić, Perišić - Klasnić, Mandžukić. S kontra strane bili su Schildenfeld, Dujmović, Šimunić, Vida - Eduardo, Jajalo, Vukojević, Kalinić - Jelavić.

- Nema šanse da Niko Kranjčar nastupi, niti protiv Izraela. Minimalni su izgledi za Ivu Iličevića - rekao je izbornik Bilić.

Prvi je otpao zbog aduktora, drugog muči trbušni zid.

Izbornik je istaknuo da teško vrijeme u Ta’Qaliju nije alibi.

- Ne očekujem da će biti pakleno vruće, tamo nije problem u suncu, nego kad se ono povuče zna nastati visoka vlaga. Koliko sam vidio, temperatura bi trebala biti 27 stupnjeva, ali klimi ne treba pridavati preveliku važnost. Kroz našu igru moramo utjecati da nam ne smetaju niti prezentacija domaćina, niti vrijeme.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 20:19