Damir Krajač/CROPIX
ISKUPLJENJE U RIJECI

Kouassi nakon 3. utakmice: 'Umorni smo'; Bryne: 'Na Poljudu je najbolja atmosfera!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. srpanj 2014. 09:35

Jean Kouassi nakon dugo je vremena bio strijelac, ponovno smo gledali njegova salta nakon postignutog pogotka, ali nakon dvoboja nije imao osobitog razloga za zadovoljstvo: - Bili smo jako umorni, zato smo pali u drugom dijelu. U prvom poluvremenu smo igrali dobro, kontrolirali smo utakmicu. Na kraju je bitno da smo prošli, a u nedjelju u Rijeci moramo bolje odigrati. U Rijeku idemo po pobjedu. Odmorit ćemo se dva dana i pripremiti za utakmicu.

Stoper bijelih Goran Milović: - Za Irce je pobjeda protiv Hajduka kao nama kada smo svladali Inter u Milanu. Najviše mi je žao naših navijača sa sjevera koji su nam poslije utakmice pružili podršku. Neka čudna nesigurnost uvukla se u momčad nakon prvoga primljenog pogotka. Imali smo sve i odjednom smo upali u problem. Previše je mladih igrača u momčadi i još ne mogu preuzeti teret odgovornosti u najtežim trenucima. Dobili smo veliku pljusku, ali srećom, nismo kažnjeni.

Kurtis Byrne, napadač Dundalka koji je ušao s klupe i postigao pobjedonosni gol za goste, bio je tužan: - Jako sam razočaran ispadanjem od Hajduka. Pokazali smo u Splitu da nismo ništa lošiji od našeg protivnika i ona nesreća iz prvog susreta koštala nas je eliminacije. Šteta, odigrali smo odlično u drugom poluvremenu, pokazali da smo dobra momčad koju nitko ne smije podcijeniti. Atmosfera je bila sjajna, za mene najbolja na svijetu...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 12:45