Vladimir Dugandžić / Cropix
POLJUDSKI MERCATO

Kolumbijac Fernando Uribe preskup za Bijele, Dnjipro šalje ponudu za Ivana Strinića

Ukrajinci su dobro obaviješteni o mladom igraču i tome na koliko ga Hajduk cijeni te su spremni na stol staviti tri milijuna eura. Međutim, Hajduk traži milijun više
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 20. siječanj 2011. 09:52

Svakim danom stižu nove vijesti vezane uz Ivana Strinića, pa smo tako i jučer doznali da braniča Bijelih želi Dnjipro. Ukrajinci su dobro obaviješteni o mladom igraču i tome na koliko ga Hajduk cijeni te su spremni na stol staviti tri milijuna eura. Strinića je zamijetio trener Dnjipra, poznati španjolski strateg Juande Ramos, nekadašnji trener madridskog Reala i Tottenhama, koji je u Dnjipropetrovsku od listopada 2010. Službena ponuda još se čeka, kao i vijesti sa zapada. Sampdoria je i dalje „u igri, ona pak nudi 2,5 milijuna eura. Hajduk traži četiri milijuna eura odštete, zato što se odšteta dijeli u omjeru 60-40, klub-igrač pa Splićani žele utržiti najmanje dva milijuna eura.

Kraj roka prijeti Hajduku i što se pojačanja tiče. Još nema novih lica među Vučevićevim izabranicima, ne zna se hoće li ih i biti. Bili su u Hajduku zainteresirani za 23-godišnjeg kolumbijskog napadača Fernanda Uribea. Čuli su o njemu puno lijepoga, momak je standardan i ubojiti strijelac u svome klubu Once Caldas te reprezentativac, no s cijenom od oko milijun eura ipak je malo preskup za Hajduk.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 12:27