Trener Ricardo Moniz s igračima Slavena Belupa

 NK SLAVEN BELUPO
PRIPREME

Slaven Belupo remizirao protiv crnogorskog kluba, Boras donio izjednačenje u sudačkoj nadoknadi

Mornar je poveo iz kontre u 72. minuti, ali Farmaceuti su ipak izbjegli poraz na kraju
Piše: SNObjavljeno: 06. srpanj 2023. 20:08

Prijateljska utakmica na Rogli

FK Mornar - NK Slaven Belupo 1:1 (0:0)

MORNAR: Popović, Seratlić, Baošić, Ljutica, Kaluđerović, Božanović, Škritelj, Cetković, Kolundžić, Vujačić, Stevanović. Klupa: Stojanović, Duranović, Mišanić, Jeknić, Muratović, Dubljević, Šoskić, Gazivoda. Trener: Zoran Đurašković.

SLAVEN BELUPO: Marković (od 46. Sušak) – Bosec (od 65. Krušelj), Eškinja, Boras, Martinaga – Mioč, Bošnjak (od 60. Mađarić)- Crnac, Manaj (od 50. Kocijan), Mrdaković (od 40. Šakota (od 65. Hlevnjak)), Hoxha. Trener: Ricardo Moniz.


U prijateljskoj utakmici na slovenskoj Rogli, nogometaši Slaven Belupa remizirali su s crnogorskim Mornarom 1:1.

Tijekom prvog poluvremena momčad iz Crne Gore imala je tri dobre prilike, od kojih je jedna odsjela i na vratnici, ali na odmor se otišlo bez pogodaka. U nastavku utakmice Mornar je ponovno zatresao okvir gola, ovaj put je pokušaj iz slobodnog udarca odsjeo na gredi, dok su pokušaji s druge strane, Mateja Šakote i Marca Borasa, završili blizu vrata. Okvir gola zatresli su i Farmaceuti kada je Filip Hlevnjak uzdrmao gredu dalekometnim pokušajem, a u 72. minuti Mornar je poveo pogotkom Vojina Jeknića iz kontre.

Momčad iz Koprivnice do izjednačenja je došla u samom završetku utakmice, u prvoj minuti sudačke nadoknade, kada je Boras glavom postavio konačan rezultat.

Linker
02. svibanj 2024 06:38