Ivan Nevistić

 DAMIR KRAJAC Cropix
VRATAR MODRIH

Nevistić nakon novog fijaska: ‘Nikad nisam čuo za takvu situaciju. Moramo se i mi malo spustiti na zemlju‘

Susret protiv Slaven Belupaje prokomentirao vratar Modrih
Piše: SNObjavljeno: 21. rujan 2024. 21:14

Dinamo je nakon blamaže protiv Bayerna pretrpio i težak poraz protiv Slaven Belupa. Koprivničani su na domaćem terenu slavili s velikih 4:1, i tako nanijeli Dinamu četvrti uzastopni poraz. Nakon utakmice, susret je prokomentirao vratar Ivan Nevistić, koji je imao jako puno posla.

- Nije stvar kvalitete. Ova ekipa ima kvalitetu, ali ušli smo u neku crnu rupu i jednostavno trebamo što prije izaći iz nje. Dinamo je velik klub u kojem je jako teško igrati, u kojem je težak dres i koji ne oprašta poraze. Nema alibija, moramo naći snage i izaći iz ovoga što prije započeo je i nastavio:

- Dinamu su bitne samo pobjede, ostalo je nebitno. Sada je teško, ali izvući ćemo se iz ovoga. Bitno je samo danas. Ritam utakmica? Da, to je trenutno problem jer stvari koje nam ne idu ne možemo sada vježbati. Nije nam ni to alibi. Imamo širok kadar i vjerujem da će, bio šef Sandro ili došao netko drugi, znati dozirati da svi budu svježi.

Jeste li kad čuli za situaciju u kojoj momčad primi 13 golova u dvije utakmice, a da pritom golman ima 17-18 obrana?

- Iskreno, nisam, ali treba to prihvatiti. Moramo se i mi malo spustiti na zemlju, pustiti priče sa strane, te lažne priče. Teren je jedino mjerilo, 11 na 11. Kad izađeš na teren, više nema priča ni milijuna ni Ligi prvaka, nema ničega. Možda se mi trebamo stabilizirati i spustiti na zemlju. Previše sami sebe cijenimo, a očito to nije tako - rekao je Nevistić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 21:14