Ivan Radeljić i Željko Sopić

 DAMIR SKOMRLJ Cropix
PROMJENE U KADRU

Hrvatski prvoligaš riješio pitanje trenera za novu sezonu, evo i tko se vraća u Dinamo

‘Trebamo dovesti lijevog beka i pojačanja na još dvije-tri pozicije. Nisam nezadovoljan kadrom‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 04. lipanj 2024. 15:47

Nogometaši Slavena Belupa su na ljetnom odmoru koji će ove godine potrajati dulje nego inače zbog kasnijeg početka nove prvenstvene sezone. Početak priprema zakazan je za 23. lipnja u 18 sati na Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš u Koprivnici, a prvu prozivku obavit će Ivan Radeljić, koji je kao trener završio prošlu sezonu na klupi Farmaceuta.

Potvrdu njegova ostanka na klupi dobili smo od predsjednika kluba Roberta Markulina, koji nam je najavio kako će se ovog četvrtka održati i redovita Slavenova skupština.

Kao što je uobičajeno za vrijeme priprema, na rasporedu će biti i nekoliko prijateljskih utakmica, jedan od suparnika bit će i šestoplasirani mađarski prvoligaš Kecskemet. Udarni dio pripremnog razdoblja Farmaceuti će provesti u inozemstvu, a odredište zasad nije poznato, na stolu su dvije opcije.

image

Daniel Štefulj (desno)

ZELJKO HAJDINJAK Cropix

Najmanje je informacija dostupno o promjenama u igračkom kadru, to je već uobičajeno kad je Slaven u pitanju. Zna se da su po isteku ugovora Koprivnicu napustili Benedik Mioč, Abdu Lumala i Samuel Nongoh, dok se Daniel Štefulj po isteku ugovora vraća u Dinamo.

Glede dolazaka ima još manje spoznaja, jedino je izvjesno da napad neće pojačati Ante Erceg, koji je potpisao za Fortunu Sittard.

- Trebamo dovesti lijevog beka i pojačanja na još dvije-tri pozicije. Nisam nezadovoljan kadrom, ali potrebna nam je i širina kako bismo mogli konkurirati drugima - kratko je kazao Radeljić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. listopad 2024 22:00