Ivan Dolček (desno) u utakmici protiv Dinama

 NIKSA STIPANICEV Cropix
POKAZAO JE DA ZNA I MOŽE

Zabio je Dinamu i Hajduku, a slijedi mu povratak na Poljud, nisu to krili ni Leko i Livaja

Prije povratka u redove Bijelih u Šibeniku se nadaju da će im pomoći u borbi za ostanak
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 02. travanj 2023. 16:28

Ivan Dolček privodi kraju posudbu u Šibeniku jer očito je da se vraća u Hajduk. Nisu to krili ni trener Ivan Leko koji bi ga već sada rado vidio u bijelom dresu niti Marko Livaja. Prva zvijezda Bijelih jasno je kazala kako od Dolčeka puno očekuje...

Za splitski klub odigrao je 56 utakmica, dao dva gola i imao četiri asistencije, ali treneri su ga selili po raznim pozicijama, često defenzivnim, ne samo napadačkim. U Šibeniku u 22 nastupa ima šest pogodaka i jedno dodavanje za gol. Zabio je Dinamu, a sada i Hajduku, atraktivno u obje prigode. Ljevak koji je pokazao u subotu kao može desnom skinuti paučinu iz rašlji.

U Hajduk je stigao 2019. godine, ovo mu je druga posudba jer išao je i u portugalski Famalicao gdje je igrao u devet susreta i dao jedan gol. Mladi je reprezentativac koji je kod Igora Bišćana u zadnjoj akciji dobio poziv, ali je ostao u drugom planu. Ugovor s Hajdukom veže ga do kraja svibnja 2024. godine. Danas ga na Poljudu vide kao brzonogu špicu od koje Hajduk može imati koristi. Ima 23 godine. Prije toga Šibenik se nada da će mu dodatno pomoći u borbi za ostanak.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 07:09