Valdas Dambrauskas i Dean Računica

 VOJKO BASIC Cropix
IZJAVE TRENERA

Dambrauskas otkrio: Ozlijedio nam se još jedan igrač!; Računica: Nadam se da će ovo pogurati Hajduk do titule

‘Možda nam je trebala baš ovakva pobjeda. Rekao sam da ovakvo nešto očekujem‘, kaže trener Bijelih
Piše: Davor BurazinObjavljeno: 09. travanj 2022. 21:49

Hajdukova pobjeda u dalmatinskom derbiju nad Šibenikom sjajno je "sjela" treneru Bijelih, Valdasu Dambrauskasu. Kako i ne bi, ostvareni su bodovi koji život znače u utrci za titulom prvaka koju i dalje sanjaju na Poljudu.

- Pobjeda je pobjeda, to je najvažnija stvar. Rekao sam da ovako nešto očekujem, utakmica s Osijekom nas je iscrpila. Imali smo dosta šansi u prvom i drugom dijelu, možda nam je trebala pobjeda na ovakav način. Što teža pobjeda, bolji je osjećaj. Uvođenjem Vukovića i Fossatija htio sam doći do bolje kontrole posjeda i više balansa u sredini terena jer se nismo nametnuli dovoljno. Grgić se ozlijedio. Nakon što je prošlo desetak minuta, potpuno smo preuzeli kontrolu i završili je vrlo snažno. Ne znamo koliko je ozbiljna ozljeda N. Kalinića, ozljede su dio utakmice. U ovoj ligi nema lakih utakmica, potvrdilo se i sada sa Šibenikom. Bili su dobro pripremljeni, bili su motivirani, morali smo dati sve od sebe da ih pobijedimo.

>>> IZVJEŠTAJ I GOLOVE S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE <<<

S druge strane, trener Šibenčana Dean Računica naglasio je:

- Mogu samo biti ponosan na momčad. Da ovako igraju protiv ostalih, ne bi imali nikakvih problema i ne bi bili gdje smo sada. Namučili smo Hajduk, umalo uzeli bod, ali na kraju zaslužena pobjeda Hajduka. Mjesec dana sam trener, bilo je naznaka protiv Gorice da idemo prema boljem, a ovdje, u ovakvom ambijentu, ne možeš igrati loše. Uvijek je lijepo doći u hram nogometa. Nadam se da će Hajduka ovaj gol u zadnjim minutama pogurati prema naslovu prvaka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. svibanj 2024 00:52