Navijaci Rudeša

 GORAN MEHKEK Cropix
TEŠKO GOSTOVANJE

Rudešani sanjaju ostanak u HNL-u, s novim pojačanjem kreću na jednu od rijetkih momčadi koju su već pobijedili

Veliko pojačanje trebao bi biti Tomislav Mrčela, kojim je uprava Rudeša nastavila jačati kadar
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 30. siječanj 2024. 15:35

Nogometaši Rudeša unatoč porazu u prvoj utakmici nastavka Hrvatske nogometne lige, i to od Osijeka u Opus Areni rezultatom 0:2, ipak imaju na čemu dalje graditi svoju igru i nadati se spašavanju prvoligaškog statusa. Konačan rezultat Slavonci su postavili na loših prvih 45 minuta Zagrepčana, koji su u drugom poluvremenu krenuli igrati preporođeno i bili su konkretniji sastav na travnjaku.

Momčad Davora Mladine vršila je pritisak na igrače Zorana Zekića, ali šest udaraca, od čega tri u okvir vrata Marka Malenice, i više su nego u cijelom susretu prošlog kola HNL-a protiv Rijeke, nisu “urodila plodom”.

Iduće kolo odradit će Rudeš drugu utakmicu od tri uzastopne gostujuće. U Koprivnici će protiv Slaven Belupa pokazati kako pobjeda 3:1 u prošlom međusobnom susretu, 31. listopada u Zagrebu, nije slučajna i da je prolaz u četvrtfinale SuperSport Hrvatskog kupa zaslužen. Podsjetimo, tamo će 28. veljače dočekati Rijeku.

Veliko pojačanje trebao bi biti Tomislav Mrčela, kojim je uprava Rudeša nastavila jačati kadar igračima koji imaju iskustvo igranja HNL-a. Prije njega ove zime došli su Ante Ćorić, Eros Grezda i Jan Doležal, koji su se protiv Osijeka pokazali kao ozbiljna pojačanja posljednjeplasirane momčadi domaće tablice.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 09:16