Paolo Tramezzani

 DAMIR KRAJAC Cropix
‘OD SUTRA - DRUGAČIJE‘

Tramezzani bijesan: ‘Ovo mi se još nije dogodilo, došli su ovdje i sprdaju se s nama, više nemam poštovanja‘

Strateg na čelu Istre bio je izrazito nezadovoljan pristupom sudačke postave na Aldo Drosini
Piše: SNObjavljeno: 14. travanj 2024. 21:48

Rijeka je u 30. kolu SuperSport HNL-a svladala Istru 1961 na stadionu Aldo Drosina u Puli. Sopićeva je momčad slavila s 2:0, a golove su postigli Toni Fruk i Bruno Goda. Susret je sudio Dario Bel iz Osijeka.

Trener Žuto-zelenih Paolo Tramezzani pohvalio je svoje nogometaše:

- Igrali smo dobro, bili smo dobri u duelima, imali smo hrabrosti i zapravo ne vidim razliku između moje i protivničke momčadi. Iznimno sam ponosan na svoje dečke. Duh moje momčadi bio je veličanstven. Dobro su reagirali, nisu gubili lopte i napravili su sve što se može u ovom trenutku. To je sve što sam tražio od njih. Ako nastavimo u ovom smjeru, siguran sam da ćemo biti spremni za sljedeću sezonu.

image
GORAN SEBELIC Cropix

Nakon uvodnih komplimenata, uslijedila je kritika - sucima:

- Nikad ne pričam o sucima, ali kada sam prvi put htio pričati sa sucem kao muškarac s muškarcem, kada sam samo htio s njim korektno popričati, on mi je došao sa žutim kartonom. Nikad mi se prije to u karijeri nije dogodilo. Uvijek se prema njima odnosim s poštovanjem, ne mogu vjerovati da su došli u naš dom i ovdje se sprdati s nama. Dosad sam imao poštovanja prema svima, ali od sutra više neću imati - na kraju je poručio Tramezzani.

image

Slavko Blagojević

GORAN SEBELIC Cropix

Kapetan Slavko Blagojević pohvalio je svoje suigrače, a potom izdvojio jednog Rijekinog igrača:

- Pravi derbi, muški. Odigrali smo kako smo dogovorili, agresivno. Koštala nas je kvaliteta Marka Pjace. Čekali smo svoju šansu, a mi smo dobili gol iz prekida koji je bio presudan. Pomazalo se da kad se lomi utakmica, oni su najjači.

Potom je najavio nastavak prvenstva:

- Ovo je nama šesta utakmica bez pobjede... Ako dobro radimo, rezultat će se pokazati. Imamo novog trenera i mislim da ćemo napredovati. Osijek je dobra momčad, mislim da će odigrati pravu utakmicu, ali mi ćemo ići na pobjedu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 12:53