DAMIR SKOMRLJ Cropix
OGLASIO SE I ČABRAJA

Sopić: Nedjelja, 19:30, Rujevica. Pa tko koga... A evo što nam se ne bi trebalo događati

Trener Lokomotive smatra da su mogli pobijediti i s više golova razlike
Piše: SNObjavljeno: 28. travanj 2024. 21:52

Utakmica 32. kola HNL-a između Lokomotive i Rijeke završila je domaćom pobjedom "lokosa". Domaćini su slavili rezultatom 3:1, golovima Mudražije i Šotičeka. S druge strane pogodak za 1:2 postigao je Obregon.

Prvi je pred kamere stao trener Lokomotive Silvio Čabraja:

- Ogromna tri boda, sretni smo i zadovoljni. Mislim da smo na kraju mogli pobijediti s više golova razlike, nisu nam stvorili neke velike prilike.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu

Puno je problema s ozljedama, danas je Kastrati startao u vrhu napada.

- Imamo problema s napadačem, Kastrati je danas odigrao izvrsnu utakmicu. Svaki klub ima između 25-30 profesionalnih igrača koji sudjeluju. Izgleda da kod nas svi odgovaraju dobro i danas mogu biti presretan s njima.‘‘ Leovac? Ne znam kakva je situacija, vidjet ćemo. Nadam se da će i Čop biti spreman za subotu.

Slijedi ključna utakmica s Osijekom.

- Sami smo kovači svoje sreće. Mislim da će moji igrači doći uživati u nogometu.

image
RONALD GORSIC Cropix

Utakmicu je prokomentirao trener Željko Sopić.

- Nema u nogometu najgoreg trenutka. Tako je kako je, čestitam Lokomotivi na pobjedi. Moramo zajedno staviti glave, nije se ništa previše promijenilo, imamo još četiri kola, sve u svojim rukama. Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo Dinamo i na kraju budemo prvi.

- Ne umanjujem pobjedu Lokomotive, ali zabili su nam tri gola iz tri prekida. Loše smo odreagirali, možda je nekad bilo i sreće, ali nema tog u nogometu. Imali smo neke prilike da se približimo, morali smo im ostaviti puno prostora, nemam im ništa za progovoriti. Nogomet su usponi i padovi, idemo dalje.

- Prvo poluvrijeme smo previše tražili zadnji pas. Kad ponovno pogledam bit ću pametniji. Ponavljam, gubili smo 2:0 iz tri prekida, to se ne bi trebalo događati.

Slijedi vam Dinamo.

- Mi ćemo sve napraviti da podignemo momčad i pokušamo pobijediti Dinamo. Ništa nije izgubljeno. Da mi je neko dao jedan cent na početku sezone... Nedjelja, 19:30, Rujevica pa tko koga. Vjerojatno bi pola medija bilo sretni da Dinamo dobije i uđe u Ligu prvaka. Ponavljam nedjelja, 19.30 Rujevica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 06:14