Niko Janković u Gorici

 RONALD GORSIC Cropix
IZNESEN S TERENA

Prvotimac Rijeke ozlijeđen, a njegova izjava o povratku govori sve: ‘Prepolovite to na pola i onda prepolovite opet‘

Prve prognoze govore o minimalno dva tjedna do čak dva i pol mjeseca pauze u najgorem slučaju
Piše: Ivan VrankovečkiObjavljeno: 13. veljača 2024. 16:30

Niko Janković šepajući je napustio velikogoričku kaljužu nakon starta Solde na njegovu stajnu nogu. Taj udarac bio je samo jedan od nekoliko prilično grubih Goričana, a riječki polivalentni ofenzivac jedna je od glavnih meta suparničkih igrača u posljednje vrijeme, teško je to moglo završiti – drugačije. U oba starta, kako u onom protiv Istre, tako i u ovom posljednjem, egzekutori nisu dobili niti žuti karton što dovoljno govori samo za sebe...

Iako je u kasnijim večernjim satima ponedjeljka bila zakazana magnetna rezonanca (rendgen je pokazao da ipak nema loma), koja će na koncu otkriti točnu ozljedu ligamenata zgloba, a prve prognoze govore o minimalno dva tjedna do čak dva i pol mjeseca pauze u najgorem slučaju, Janković nam se kratko javio optimističnom porukom.

- Ovako, prepolovite to na pola i onda prepolovite opet. Jučer nisam mogao stati na nogu. Danas sam u klubu obavio prvu terapiju. Lokomotivu preskačem sigurno, a sve ostale utakmice ostavljam otvorenima - kratko nam je kazao Janković u izjavi koja kao da personificira karakter ove Rijeke.

U najpozitivnijem smislu te riječi, ovi su momci - monstrumi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. svibanj 2024 17:44