Partizan.rs
UHVATILI IH NA PREVARU

Osnivanje kluba navijača Partizana u Rijeci je totalna izmišljotina?! ‘Šokirani smo! Nije nam na kraj pameti...‘

‘Potpuno je netočna i Kozićeva izjava kako smo mi u Beograd putovali ‘finiširati dogovor o osnivanju‘‘
Piše: SNObjavljeno: 13. ožujak 2024. 16:54

U utorak je na službenoj stranici nogometnog kluba Partizana objavljena vijest da se u Rijeci osniva klub navijača Partizana koji će okupljati simpatizere beogradskog kluba s područja Kvarnera i cijele Istre, ali navodno je čitava priča teška izmišljotina.

Tako barem tvrde Aldo i Stefano koji su bili u Beogradu te Adriano, koji na utakmicu Crvene zvezde i Partizana nije putovao, Stipanov, otac i sinovi, istaknuti sportaši, vratari koji su svoje igračke i trenerske karijere ostvarivali na području Primorsko-goranske i Istarske županije, prenosi Novi list.

– Točno je da smo bili na utakmici u Beogradu. S obzirom da su naše karijere ostvarivane osamdesetih godina prošlog stoljeća, jasno je da imamo veze, pa tako i prijateljske, s ljudima iz tih vremena. Svakako i s Refikom Kozićem, nekadašnjim igračem Partizana s kojim se susrećemo na ovim našim područjima, na Kvarneru i u Istri gdje dolazi na odmor. On nam je i osigurao ulaznice. Sve bi se s time i završilo da nas nisu u petak, dan prije utakmice pozvali u sjedište kluba gdje smo se sastali i fotografirali za naše osobne albume. Nemalo smo se i krajnje neugodno iznenadili kad su oni tu fotografiju objavili. Doslovno smo se pak šokirali kad smo vidjeli prateći tekst prema kojem mi kao osnivamo kub navijača Partizana u Rijeci!

image
FABRIZIO ANDREA BERTANI/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA

- Totalna je to izmišljotina i neistina, nije nam na kraj pameti bilo što takvo poduzimati, a potpuno je netočna i Kozićeva izjava kako smo mi u Beograd putovali “finiširati dogovor o osnivanju kluba navijača”, naglašava Aldo Stipanov.

Kako doznaje Novi list na mogućnost osnivanja takvog ‘prijateljskog‘ kluba negativno su reagirali i u Srbiji, kako se čini ni navijačima Partizana tako nešto ni najmanje nije simpatično.

Linker
13. ožujak 2024 16:56