ANTE ČIZMIĆ/Cropix
NEPOPULARAN POTEZ

Navijači Rijeke razočarani zbog odluke kluba: ‘Sorry, Real Madrid, nismo vas prepoznali‘

‘Lijepa nagrada za odanost klubu. Hvala Vam najljepša!‘, pišu razočarani navijači
Piše: SNObjavljeno: 30. lipanj 2024. 20:16

Rijeka je objavila cijene sezonskih ulaznica za nadolazeću sezonu, a navijači su u najmanju ruku razočarani. Kako smo već pisali, pretplate za gotovo svaku tribinu su više nego dvostruko veće nego prošle godine, a prosječni rast cijena za sve tribine iznosi čak 102,35 posto.

"HNK Rijeka u ponedjeljak 1. srpnja počinje s prodajom kompleta ulaznica za sezonu 2024./2025. Od 1. do 15. srpnja na rasporedu je zaštićeni period za prošlosezonske pretplatnike (godišnje i polugodišnje)", stoji u objavi Rijeke na društvenim mrežama.

Navijači nisu skrivali razočarenje i ispod objave su izrazili nezadovoljstvo visokim cijenama godišnjih ulaznica.

"Lijepa nagrada za odanost klubu. Hvala Vam najljepša!" (Matija Poletin)

"Ovo je preveliko poskupljenje, bezobrazno povećanje cijene članarine i kompleta ulaznica na osnovu ničega, pa nismo u Švicarskoj da su ove cijene opravdane! Skulirajte se!" (Dominik Višnjovski)

"Bravo genijalci, samo 135% povećanje za I4. Hoćemo li gledati 135% bolji nogomet i imati 135% bolju uslugu na tribinama iduće sezone?" (Marin Pujić)

"Može vas bit sramota, deset godina sam pretplatnik ali više neću. Može se prihvatiti 20 pa i 30 % ali ovo je prešlo sve granice. Desit će vam se da ćete imati 3000 pretplatnika umjesto 6000, zarada će biti ista, a vi ćete početi gubiti navijače, nećete rasprodati niti jednu utakmicu. Pa ćete završiti kao Istra s polupraznim stadionom i zatvorenim tribinama" (Mario Vučković)

"To su cijene u kunama?" (Igor Kadum)

"Umjesto da vam lanjska atmosfera, broj članova, pretplatnika, dobar PR kluba itd., budu nit vodilja, vi k‘o krave jednim potezom prosipate sve. Politika kluba oko novih pretplata - potpuni promašaj. GLEDAT ĆEMO VAS NA TELEVIZIJI. Forza Fiume" (Sandro Grbac)

"Sorry, Real Madrid, nismo vas prepoznali" (Roberta Rušnjak)

"Cijena godišnje pretplate na centralnoj tribini u Udinama otprilike je ista kao na Rujevici. Imamo problem" (Damir Katulić)

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. lipanj 2024 20:19