Velimir Zajec i Marko Marić

 RONALD GORSIC Cropix
OKUPILA SE POZNATA LICA

FOTO: Dvoboj Lokomotive i Rijeke privukao veliki interes dinamovaca: Zajec u loži, stigli i brojni skauti

Važnost utakmice za Dinamo napunila je i zapadnu tribinu
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 28. travanj 2024. 20:41

Momčad Rijeke je u Kranjčevićevu ulicu stigla s jakom pratnjom, Armada je vrlo dobro popunila istočnu tribinu, kupili su tisuću ulaznica, iako je dojam da ih je došlo nešto malo manje, a predsjednik Damir Mišković predvodio je delegaciju kluba iz lože. Mišković je prvi put ove kalendarske godine 2024. godine došao pogledati Rijeku, dosad je bio u inozemstvu. Uglavnom u Dubaiju.

No, važnost utakmice za Dinamo napunila je i zapadnu tribinu, a kad je Mudražija zabio gledatelji su na njoj skandirali: "Dinamo, Dinamo..."

image
RONALD GORSIC Cropix

Božidar Šikić kao alfa i omega Lolomotive dočekao goste u Ulici pjesnika. Prije utakmica vidjeli smo Šikića i Miškovića, zadržali su se u podužem razgovoru. U loži Lokosa kao i inače bili su Dennis Gudasić, Jurica Čabraja, Ilija Lončarević..

Trener Dinama Sergej Jakirović, predsjednik Velimir Zajec i sportski direktor Marko Marić došli su također uživo pogledati Rijeku iz lože, za njih je to bila predigra derbija koji se igra u nedjelju 5. svibnja. Osim njih u loži su bili i brojni menadžeri i skauti, a na zapadnoj tribini vidjeli smo Marina Miletića, saborskog zastupnika i velikog navijača Rijeke.

image
RONALD GORSIC Cropix
image
RONALD GORSIC Cropix
image
RONALD GORSIC Cropix
image
RONALD GORSIC Cropix
image
RONALD GORSIC Cropix

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 20:42