alen halilović aris

 SCREENSHOT Screenshot
12. KLUB U KARIJERI

Alen Halilović ekspresno našao novi klub: Jučer je napustio HNL, danas stigao kod bivšeg dinamovca!

U Rijeci je ostalo svega sedmero “veličanstvenih”, odnosno prekobrojnih igrača
Piše: Siniša LončarObjavljeno: 01. veljača 2023. 16:49

Riječka “kažnjenička bojna” svakim je danom, na zadovoljstvo kluba i njegovog budžeta, sve manja. Nakon što je u utorak i formalno raskinuo ugovor s Rijekom, Alen Halilović je već danas “uhvaćen” kako pozira sa šalom svog novog kluba, grčkog Arisa.

Nekadašnji “wunderkind” hrvatskog nogometa u svojoj kratkotrajnoj riječkoj avanturi gotovo ničime nije naslutio da bi mogao, barem i dijelom, biti ponovo onaj “stari” igrač za kojeg su se otimali najbolji europski klubovi. Svoju europsku putešestviju nastavit će u svom 12. po redu klubu koji je trenutno petoplasirana momčad grčke Superlige.

Inače, tamo će ga dočekati bivši dinamovac Izet Hajrović, koji ove sezone u dresu Arisa nije još upisao ni minute.

Mateo Pavlović vratio se u poznato okruženje i pridružio se do kraja ljeta pretposljednjoj momčadi francuske Ligue 2, St. Etiennu, koji nakon ispadanja iz elitnog razreda niti u drugoligaškoj konkurenciji ne briljira. U pitanju je posudba do kraja ljeta bez mogućnosti otkupa stoga će se Pavlović barem još jednom vratiti na Rujevicu, za razliku od Andresa Solana koji je na kraju našao zajednički jezik s klubom, raskinuo ugovor i otišao iz Rijeke baš onako kako je i došao - u tišini.

Na kraju, u Rijeci je ostalo svega sedmero “veličanstvenih”, odnosno prekobrojnih igrača (Vrančić, Alvarez, Karrica, Bušnja, Vlasenko, Djuričin, Merkulov) od kojih bi neki vrlo skoro mogli pronaći novi angažman.

Linker
22. travanj 2024 20:19