DAMIR KRAJAC Cropix
REAKCIJA TRENERA

Zekić nakon slavlja: ‘Ne znam više kad je penal, kad je ruka, a danas smo naučili da ne znamo još jednu stvar‘

Strateg na klupi Osijeka nahvalio je svoje mlade igrače nakon velike pobjede na Poljudu
Piše: SNObjavljeno: 14. travanj 2024. 18:54

U susretu 30. kola SuperSport HNL-a Osijek je pred praznim tribinama poljudskog stadiona pobijedio Hajduk s 2:1 nanijevši Splićanima već peti uzastopni poraz.

Bila je to i druga uzastopna pobjeda Osijeka na Poljudu nakon slavlja u listopadu 2023. godine kada su gosti u debiju Zorana Zekića na klupi pobijedili s 2:0.

Golove za goste zabili su Anton Matković (19) i Ramon Mierez (42), a za Hajduk je strijelac bio Aleksandar Trajkovski (28).

Trener Osječana Zoran Zekić ponudio je svoje viđenje za Max Sport TV:

image
ANTE CIZMIC Cropix

- Hvala na čestitkama. Iznimno važna utakmica, na Poljudu je uvijek teško, a slatko kad pobijediš. Za par dana nova utakmica, nema vremena za zadovoljstvo. Radili smo pritisak kad god je bilo moguće. Nažalost, u prvom poluvremenu nismo stvorili neke situacije koje smo htjeli, ali malo bolji smo bili u drugom dijelu. Hajduk je također imao velike prilike, ali hvala Bogu, imali smo mladog Kolića na golu. Drago mi je i zbog Antona Matkovića, mislim da radimo dobar posao jer dajemo mnogo prilika mladima. Ne znam ima li Matković već 18 godina, a već je zabio Dinamu i Hajduku, meni je trebalo za to do tridesete godine... Mladi igrači dobivaju šansu, neki je iskoriste, neki ne, ali svi će dobiti priliku. Kolić je imao nesreću da dobije gol iz prve prave šanse, ali sve je ostalo skinuo fenomenalno. Dosta naše djece dobilo je prigodu, neću sve nabrajati poimence da nekog ne zaboravim.

Potom je prokomentirao i neke sudačke odluke:

- Bilo je tenzija, bilo je sudačkih odluka svakakvih, sve ste čuli jer nije bilo publike... Ja više ne znam kad je jedanaesterac, kad je ruka, a danas smo naučili da ne znamo ni kad je indirekt. Ali, prvenstvo ide dalje, lakše je s tri pobjede u nizu, sada slijedi Istra koja je pokazala protiv Dinama koliko je opasna i neopterećena. Svi na Opus Areni imaju dodatan motiv. - zaključio je Zekić.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 12:54