Denis Kolinger tijekom ubačaja

 MAXSPORT 1
SPORNA SITUACIJA

VIDEO Je li Lokomotivi poništen regularan pogodak? Čabraja: ‘Očito smo morali zabiti i treći...‘

Lokomotiva se nalazi na devetom mjestu s pet bodova, dok je Osijek pobjegao s dna tablice
Piše: SNObjavljeno: 23. rujan 2024. 06:54

U prvom nedjeljnom susretu sedmog kola HNL-a nogometaši Osijeka su upisali drugu ligašku pobjedu u nizu, slavili su s 1:0 u Kranjčevićevoj ulici protiv Lokomotive.

Utakmicu je odlučio pogodak Roka Jurišića u 32. minuti, a VAR je zbog zaleđa poništio dva gola Lokomotive tijekom utakmice. Lokomotiva je u drugom dijelu opet pogodila mrežu, a pogodak na intervenciju VAR sobe opet nije bio priznat.

Leovac je ubacio iskosa iz slobodnog udarca, Bošković je loptu dohvatio glavom i gurnuo do "druge stative" gdje se ubacio Mudražija i iz blizine ubacio loptu u mrežu.

No, sudac Strukan je utvrdio da je Kolinger, koji je skočio kod ubačaja Leovca, koji je zaista bio u zaleđu i utjecao na igru, odnosno daljnji tijek događaja koji je rezultirao ulaskom lopte u mrežu.

Trener Lokomotive Silvijo Čabraja prokomentirao je tu situaciju nakon utakmice:

- Je li drugi gol koji je poništen bio regularan? Ne znam, ali ništa se neće promijeniti, moramo se pripremiti za sljedeću utakmicu. Očito smo trebali zabiti i treći pa bi barem završilo neodlučeno.

Lokomotiva se nalazi na devetom mjestu s pet bodova, dok je Osijek pobjegao s dna tablice na šesto mjesto s dva boda više od Lokosa.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 06:55