Mijo Caktaš

 IVAN PERIĆ/Cropix
SPREMA SE TRANSFER

Udarac za Osijek, najbolji strijelac napušta klub? Zekić ostao zagonetan: ‘Dobit ćete informaciju‘

"Ono što znam je da za Miju ima dosta interesa", otkrio je trener Osijeka
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 27. siječanj 2024. 17:31

Prvi puta nakon 11 godina, još od 2013., Osijek je na svom terenu pobjedom otvorio nastavak sezone.

- Lijep podatak, možemo još nešto pozitivno izvući iz ove utakmice... Važna tri boda za dobar ulazak u nastavak sezone. naravno da to može biti bolje, nismo još u pravom ritmu. prvo poluvrijeme bilo je jako dobro, zabili smo dva gola imali smo tri stopostotne šanse, a u nastavku sam vidio dosta detalja koji mi se nisu svidjeli, bili smo nepovezani, unijeli smo si nervozu - rekao je Zoran Zekić.

Što se dogodilo u drugom poluvremenu s Osijekom?

- Znali smo da će nas pokušati pritisnuti, da će krenuti va banque, a u takvim situacijama moraš ostati miran, a mi smo sami sebe uveli u nervozu. Puno stvari smo napravili loše i to se ne smije događati.

Pojavila se informacija kako je Mijo Caktaš pred odlaskom iz kluba.

- To ćete dobiti informaciju ako i kada bude. Ono što znam je da za Miju ima dosta interesa - rekao je Zekić.

Davor Mladina kazao je kako je njegova momčad pokazala dva lica.

- Očito su igrači bili impresionirani atmosferom i stadionom pa prvi dio nismo odigrali maltene ništa. Drugo poluvrijeme smo napravili veći pritisak na zadnju liniju Osijeka, ličili smo na ekipu. Vidi se da su neki igrači kasno došli, da su prošli pripreme da bi izgledali na pravoj razini, ali nedostaju nam golovi. Pripreme su bili nikad kraće pa se čak nismo ni dotakli određenih segmenata igre - kazao je.

U borbi za opstanak šanse Rudeša su sa svakim novim porazom sve slabije.

- Pokušat ćemo što prije se adaptirati i pripremiti za svaku sljedeću utakmicu, nadam se da ćemo biti bolji i biti na tragu onoga što smo pokazali u prvom poluvremenu, a ne drugom - rekao je Mladina.

Linker
27. travanj 2024 01:37