MARKO MRKONJIC/CROPIX
SLUŽBENO PRIOPĆENJE

Je li ovo Osijekov odgovor i kontra Nenadu Bjelici? ‘Klub nisu samo trener, igrači i navijači...‘

Objavu na stranici NK Osijek neki bi mogli shvatiti i kao odgovor glavnom treneru.
Piše: SNObjavljeno: 02. svibanj 2022. 12:13

Nenad Bjelica izrazio je određeno nezadovoljstvo klupskim strukturama i o tome progovorio još prije nekoliko dana kada je održao press konferenciju uoči okršaja Osijeka i Istre 1961.

"Na neki način sam pokazao nezadovoljstvo. Odgovorno sam preuzeo glavnu ulogu u sportskom djelu vođenja kluba. Naravno da ja nisam zadužen za rađenje logistike kluba. Rekao sam vlasnicima i predsjedniku svoje mišljenje. Klub nisu samo trener, igrači i navijači nego i strukture kluba koje bi po meni mogle biti puno bolje i jače u ovoj borbi koju imamo s puno jačim protivnikom od sebe u svakom smislu", rekao je tada Bjelica.

"Sve i da imamo idealan sustav, trenera, navijače, medije, igrače, opet imamo manjak od 45 milijuna u budžetu. Moramo biti perfektni da bismo se mogli potući s jačima od sebe. Nemam toliko energije da se bavim svime, ulažem jako puno u dečke, a neke druge stvari oduzimaju mi energiju i nisam očekivao da će tako biti. Očekujem reakciju i poboljšanje", dodao je Osijekov trener.

Danas, u ponedjeljak, klub je na svojoj službenoj stranici objavio vijest kako su predsjednik Uprave NK Osijek Ferenc Sakalj i član Uprave Vladimir Čohar u subotu su bili u radnom posjetu Felcsutu gdje su s glavnim sponzorom gospodinom Lőrincom Mészárosem razgovarali o budućnosti kluba.

"Gospodin Mészáros je iskazao zadovoljstvo radom Uprave i naglasio da podržava projekte koji su odrađeni kao i one koji su planirani u idućoj sezoni čime je potvrdio da Klub zacrtanim putem nastavlja slijediti dogovorenu strategiju", objavili su iz Osijeka, što bi neki mogli protumačiti i kao odgovor Nenadu Bjelici.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. svibanj 2024 02:30