Nikola Čavlina

 DAMIR KRAJAC Cropix
NOVI VJETROVI NA MAKSIMIRU

Dinamo vuče potez kakav je donedavno bio gotovo nezamisliv, otkupit će hit-igrača i posuditi ga konkurentu?

U Maksimiru ozbiljno razmišljaju o tome da sad otkupe Čavlinu i proslijede ga na posudbu
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 27. svibanj 2024. 17:30

Procurile su formacije da se Osijek želi pojačati na Kajzerici. Na meti Osječana su, naime, vratar Lokomotive Nikola Čavlina i srednji branič Branimir Kalaica, kojem istječe ugovor i za njega Lokosi ne bi dobili nikakvu odštetu, jer Kalaica 15. lipnja postaje slobodan igrač. Sve će, dakle, ovisiti o dogovoru Osijeka i Kalaice.

A prelazak Čavline u Osijek išao bi preko – Dinama! Vrataru Lokomotive ugovor s Lokomotivom traje još tri godine, međutim maksimirski klub, iz kojeg je Čavlina prije dvije godine došao na Kajzericu, ima pravo prvokupa još ovoga ljeta i ukoliko plati 750.000 eura odštete, vratit će Čavlinu. U suprotnom, želi li ga Dinamo natrag, morao bi ga od jeseni platiti po tržišnoj cijeni.

image

Nikola Čavlina

DAMIR KRAJAC Cropix

U Maksimiru stoga ozbiljno razmišljaju o tome da sad otkupe Čavlinu i proslijede ga na posudbu u – Osijek!? Zašto u Osijek, koji bi mogao biti suparnik Plavima u novoj sezoni u borbi za naslov, zašto ga ne ostave u Lokomotivi na posudbi? Taj bi potez, kako doznajemo, bio u skladu s novim vjetrovima koji pušu iz Maksimirske 128 prema Kajzerici, pa stoga postaje vrlo upitno i hoće li (želi li) Dinamo uopće pokušati dovesti nadarene Lokose Šotičeka i Krivaka, za koje je još u zimskom prijelaznom roku prije nekoliko mjeseci pokazao zanimanje...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. svibanj 2024 17:31