Nenad Bjelica i Damjan Bohar

 MARKO MRKONJIC Cropix
NIJE ISPUNIO OČEKIVANJA

Bjelica ga je doveo za 850.000 eura, sada odlazi za četiri puta manji iznos, Osijek potvrdio transfer

‘Pokušat će dosegnuti nekadašnju formu kako bi opet konkurirao i za nacionalnu momčad‘.
Piše: SNObjavljeno: 22. lipanj 2022. 12:18

Stigla je službena potvrda vijesti o kojoj su SN proteklih dana pisale. Damjan Bohar više nije igrač Osijeka, službeno je danas potvrđeno iz kluba iz Gradskom vrtu.

Slovensko krilo je u Osijek stiglo za 850.000 eura na inzistiranje Nenada Bjelice, a nakon dvije godine se vraća svoj prijašnji klub Zaglebio Lubin, za nešto manje od 200.000 eura odštete, po neslužbenim informacijama.

image
DAMIR KRAJAC Cropix

"Postignut je dogovor o njegovom transferu u redove poljskog prvoligaša Zaglebie Lubin iz kojega je povremeni slovenski reprezentativac prije nešto manje od dvije godine stigao među Bijelo-plave. Bohar je kod nas sporazumno raskinuo ugovor i najmanje dvije sezone trebao bi provesti u novoj, njemu jako dobro poznatoj sredini. Još nakon prijateljske utakmice sa Slaven Belupom u kojoj nije zaigrao, Damjan se pozdravio sa svim svojim suigračima i članovima stručnog stožera, pa je već tada bilo jasno da napušta Gradski vrt. Tijekom ovoga utorka to je i potvrđeno. U osječkom je dresu odigrao 62 natjecateljske utakmice i postigao 11 golova, a sada će ponovno u Poljskoj nastojati dosegnuti nekadašnju formu kako bi mogao opet konkurirati i za nacionalnu momčad. NK Osijek mu zahvaljuje na njegovom doprinosu rezultatima našeg Kluba te mu želi sreću i uspjeh u nastavku karijere", objavio je NK Osijek.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 03:06