Igor Pajač

 VOJKO BASIC Cropix
KAO U NEKA STARA VREMENA

Zagovaraju transparentnost, a taje tko je napao suca!? Na Poljudu sve znaju, samo se prave ludi

Izgleda da je napad izvela, zamislite samo, klupska nutricionistica...
Piše: Zdravko ReićObjavljeno: 20. ožujak 2024. 10:46

Još nije službeno objavljeno tko je ta misteriozna žena koja je imala toliko drskosti i bezobrazluka da u poluvremenu utakmice Hajduka i Lokomotive fizički napadne suca Igora Pajača. Navodno ga je udarila u grudi, otela mu sprej za označavanje propisane udaljenosti prigodom slobodnih udaraca, tresnula ga o pod…

Logično je da Pajač ne zna je li to bila neka kuharica, čistačica, blagajnica ili možda nogometašica, pa i hostesa u službi Hajduka, ali je sigurno da su na Poljudu svjesni, da znaju njezin identitet, ali šute, prave se ludi.

Kao u ono daleko, bivše vrijeme s kraja devedesetih godina prošlog stoljeća kada je sudac Srećković u ondašnjem Titogradu poslije utakmice Budućnost - Hajduk pretučen u tunelu, i to tako da mu je izbijen bubreg. Međutim, dični crnogorski domaćini negirali su incident i nisu dali otkriti identitet napadača.

Što se tiče Hajduka, izgleda da je napad izvela, zamislite samo, klupska nutricionistica, pa je pitanje tko će platiti novčanu globu i tko će ispaštati zbog kazne, ali najvažnije je hoće li dotična opstati u organima Hajduka ili će - što svakako zaslužuje - dobiti šup-kartu s Poljuda.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 11:09