RONALD GORSIC Cropix
RUŽNE SCENE

VIDEO: Pogledajte trenutke kaosa! Mikanović hvatao za vrat suparnika, pa žestoko reagirao Sahiti...

Neki igrači dobro su prošli, a VAR se nije uključivao. Uletjeli su igrači obje momčadi
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 30. listopad 2022. 16:34

Završnicu prvog poluvremena obilježila je makljaža kraj istočne tribine, točno pred Torcidom. Krenulo je prekršajem koji je Mikanović napravio na Miličeviću. Potom, ne može se čuti je li bilo verbalnih reakcija, ali fizički obračun započeo je igrač Hajduka koji je uhvatio za vrat igrača Lokomotive i odgurivao ga dok je ovaj ležao na travnjaku, da bi se on podigao i odgurnuo ga također išavši rukama prema glavi.

image
RONALD GORSIC Cropix

>>> TRENUTAK INCIDENTA POGLEDAJTE OVDJE <<<

U tom času uletjeli su igrači obje ekipe, gotovo cijele momčadi, naguravalo se i po sitno udaralo, a najžešći je bio Emir Sahiti čiji su zamasi bili snažni, kao i guranje, čini se i lagano udaranje. Nakon što se sve raščistilo, sudac Zdenko Lovrić čekao je informacije iz VAR-a. no Marin Vidulin nije smatrao da treba nekome dati crveni karton te nije reagirao. Za žute kartone VAR se ne uključuje.

image
RONALD GORSIC Cropix

Lovrić je dao žute kartone Mikanoviću i Milićeviću, kasnije i Grgiću koji je bio iza gola i nije sudjelovao u igri. Dobro su prošli i Mikanović i Grgić. Mikanović jer nije bio daleko od crvenog kartona, a Sahiti jer je mogao dobiti žuti, a nije.

To je diglo tribine na noge i naelektriziralo atmosferu...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 18:56