Fabijan Krivak, Bruno Petković

 RONALD GORŠIĆ/Cropix
IDE NA OPERACIJU

Težak udarac za velikog hrvatskog talenta, s terena će izbivati između sedam i devet mjeseci

Fabijan Krivak bit će idućeg tjedna operiran u Kliničkoj bolnici Sveti Duh
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 16. lipanj 2024. 12:02

Nadareni nogometaš Lokomotive Fabijan Krivak trebao bi sljedećeg tjedna biti operiran u Zagrebu. Krivak se, podsjetimo, teško ozlijedio, pukli su mu prednji križni ligamenti lijevog koljena i čim oteklina splasne, u zagrebačkoj Kliničkoj bolnici Sveti Duh operirat će ga liječnici dr. Frane Bukvić i dr. Saša Janković.

Prema prvim predviđanjima oporavak će trajati između sedam i devet mjeseci, pa bi se talentirani veznjak Lokosa, ne bude li komplikacija, na travnjak mogao vratiti u drugom dijelu sezone, na proljeće sljedeće godine. Prve dane oporavka Krivak će provesti u Zagrebu.

Nogometaši Lokomotive na odmoru su do 24. lipnja, tada bi trener Silvijo Čabraja trebao napraviti prozivku. Čabraja bi sljedećeg tjedna ujedno trebao potpisati i novi ugovor s klubom s Kajzerice, a pitanje za milijun eura je kako će izgledati momčad Lokomotive u novoj sezoni?

Novi je ugovor potpisao desni branič Vranjković, otišao je Kastrati, a pred izlaznim je vratima i golman Nikola Čavlina. Preostale su samo još neke papirnate potankosti da bi Čavlina preselio u Maksimir za odštetu od 750.000 eura.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. lipanj 2024 12:04