Slaven Bilić

 MI NEWS Nurphoto Via Afp
ZAVRŠNICA PRIPREMA

Slaven Bilić gostuje u Zagrebu, sprema se nova test-utakmica uoči početka HNL sezone

Čabraja ima, kako sad stvari stoje, samo još dvije dvoumice u svezi sastava kojeg će sučeliti Riječanima
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 30. srpanj 2024. 07:16

Nakon slobodne nedjelje, pred nogometašima Lokomotive tjedan je osvježenja i detaljne pripreme za prvenstveni start i gostovanje kod doprvaka Rijeke na Rujevici (nedjelja, 4. srpnja). Odigrat će Lokosi još jednu test-utakmicu, danas će im na Kajzerici suparnik biti saudijski Al-Fateh (17.30 sati), klub kojem je trener negdašnji hrvatski izbornik Slaven Bilić.

No, neće to biti "generalka" za Rijeku, zadnja je prava provjera bila protiv reprezentacije Bahreina, koju su Lokosi prošloga tjedna apsolutno nadigrali i konačni 3:2 rezultat za zagrebačku momčad nije bio pravi odraz stanja na travnjaku. Do 60. minute, naime, Lokosi su vodili 3:0, uzdrmali su još i dvije vratnice, a gosti su uspjeli smanjiti rezultat i dohvatiti pristojan poraz tek u zadnjih pola sata, kad je trener Lokomotive, Silvijo Čabraja, napravio niz promjena u sastavu.

Protiv Al-Fateha bi tako veći dio utakmice trebali odigrati nogometaši koji su protiv Bahreina bili na terenu zadnjih 30-ak minuta. A Čabraja ima, kako sad stvari stoje, samo još dvije dvoumice u svezi sastava kojeg će sučeliti Riječanima na startu sezone. Otvoreno je jedno mjesto na zadnjem veznom, kao i na desnom napadačkom boku, iako se naziru rješenja i za te pozicije. Lokomotiva bi tako protiv Rijeke mogla istrčati u ovom sastavu (4-2-3-1): Šubarić Karačić, Živković, Mersinaj, Leovac Smakaj, Baždarić Žilinski, Mudražija, Goričan Čop.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 22:32