Josip Pivarić

 RONALD GORSIC Cropix
IZAZOVAN SUSRET

Lokomotiva dogovorila utakmicu s velikanom europskog nogometa, no prije toga slijedi još jedan zanimljiv ispit

Za pretpostaviti je da će trener Čabraja poneku minutu dati i dvojici nadarenih sedamnaestogodišnjaka
Piše: SNObjavljeno: 03. srpanj 2022. 10:28

Nakon škotskog Queen's Parka i nizozemskog Go Ahead Eaglesa, s kojim su Lokosi igrali sinoć (poraz 0:2), klub s Kajzerice dogovorio je tijekom nizozemskih priprema još dvije prijateljske utakmice. Najprije će u utorak, 5. srpnja, igrati protiv Maccabija iz Tel Aviva, a potom će u subotu, 9. srpnja, pred povratak u Zagreb, odmjeriti snage protiv europskog velikana i najtrofejnijeg nizozemskog kluba Ajaxa, koji je prošle sezone obranio naslov nacionalnog prvaka.

Za pretpostaviti je da će na tim utakmicama trener Silvijo Čabraja poneku minutu dati i dvojici nadarenih sedamnaestogodišnjaka, Marinu Šotičeku (2004. godište) i Fabijanu Krivaku (2005. godište), koji su s Lokosima u Enschedeu.

- Ovdje je zaista sve izvanredno, imamo na raspolaganju baš sve što nam treba. Prve pripreme mi se čine stvarno odlične, atmosfera u ekipi je super, svi se odlično slažemo - istaknuo je Šotiček.

Prepun pozivnih dojmova je i Krivak.

- Ostali suigrači su nas stvarno super prihvatili i zbog toga mi je jako drago, puno mi je lakše trenirati u takvom okruženju. Od prvog dana mi stariji igrači dijele savjete i zbog toga sam jako zahvalan jer sam najmlađi i trebalo mi je vremena da se naviknem na seniorski nogomet - podvukao je Krivak.

Linker
16. travanj 2024 11:57