DAMIR KRAJAC Cropix
REAKCIJE TRENERA

Čačić: ‘Veliki bodovi, na kraju nas je Livaković spašavao‘; Čabraja: ‘Mi smo s djecom pokušali slomiti prvaka‘

Nakon 2:1 pobjede Dinama u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive oglasili su se treneri
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 18. rujan 2022. 20:24

Trener Lokomotive, Silvijo Čabraja, rekao je sljedeće:

- Sve smo pokušali kako bismo ostali neporaženi, ali nismo uspjeli. No, svojim igračima ne mogu baš ništa zamjeriti, presudila je Dinamova kvaliteta i iskustvo. Naša se mladost borila koliko je mogla, čestitam svojim dečkima, nitko dosad nije stvorio toliko prilika protiv Dinama kao mi! Na žalost, nismo ih realizirali, pa je na kraju Dinamo pobijedio. Žalosni smo zbog gubitka bodova, ali nisam nezadovoljan igrom - rekao je Čabraja i osvrnuo se na tinejdžera Šotičeka:

- “Malac” je bio malo impresioniran kad je ušao, ali poslije se oslobodio i stvarao je probleme Dinamovoj obrani. Da u nogama ima nekoliko utakmica više, možda bi i zabio pogodak, to je ono iskustvo o kojem sam govorio, iskustvo koje je na Dinamovoj strani. A mi smo s “djecom” pokušali “slomiti” prvaka...

image

Silvijo Čabraja

DAMIR KRAJAC Cropix

Trener Dinama, Ante Čačić, podvukao je:

- Ovo su veliki bodovi, igramo u zgusnutom ritmu, pod stalnim smo tjelesnim i emocionalnim opterećenjem. Nije lako pobijediti u Kranjčevićevoj, vidjelo se to i na ovoj utakmici. Imala je Lokomotiva dosta prilika, previše smo im toga dali i ugrožavali su nas. Da je zasvršilo neodlučeno, ne bi bilo nezasluženo, na kraju nas je i Livaković spašavao. To me svakako ne zadovoljava, ali najvažnije je da smo osvojili bodove i nastavili izvrsnu seriju rezultata. Ova će nam reprezentativna stanka dobro doći, svi smo pomalo umorni, treba nam odmor i osvježenje - govorio je Čačić.

Petković je zabio prvi gol za Dinamo udarcem izvan 16-erca, a nakon ozljede vratio se Bulat?

- Drago mi je zbog Petkovića da je svojim dobrim igrama i golovima zaslužio reprezentativni poziv. Bulat je dugo izbivao, polako ćemo ga vraćati, on je igrač koji nam treba - kaže Čačić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. svibanj 2024 23:56