Tihomir Pejin (u sredini) nije imao lagan zadatak u Puli

 DAMIR KRAJAC Cropix
ŽESTOKI RJEČNIK

Što se događalo nakon kraja meča u Puli? I sudac izgubio kontrolu, naglo krenuo prema jednom treneru...

Jedan crveni i jedan žuti podijelio je Pejin nakon posljednjeg zvižduka na Aldo Drosini...
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 17. srpanj 2022. 23:48

Nakon završetka iz pulskih redova su žestoko protestirali prema sucu Tihomiru Pejinu. Sudac iz Donjeg Miholjca pokazao je crveni karton pomoćnom treneru Istre 1961 Borji Zabali te žuti karton vrataru Lovri Majkiću.

Očito se radilo o žestokom rječniku, jer je Pejin izgubio kontrolu i na ulazu prema svlačionicama naglo krenuo prema Borji Zabali, izgledalo je kao da se s njim želi fizički obračunati. Potom se zagubio u tunelu, nestao iz vidokruga kamere, valjda je sve prošlo bez težih incidenata...

U službenom zapisniku nakon utakmice navedeno je: "Nakon završetka utakmice rehabilitacijski trener NK Istra 1961 Borja Zabala je dobio crveni karton iz razloga jer se unio u lice glavnom sucu i ujedno ga rukom lagano odgurnuo u predjelu glave. Navedeni incident desio se pri ulazu u tunel".

Vratar Istre Majkić, inače, bio je jako ljut na suca Pejina jer nije svirao prekršaj na njemu nakon starta Marka Livaje uoči kornera iz kojeg je upravo Livaja zabio Majkiću pogodak. I za te proteste, s obzirom na njihovu silinu, mogao je dobiti žuti karton, ali Pejin ga tada nije javno opomenuo.

Prekršaj na Majkiću? Nekakvog kontakta je bilo, no dojam je da Pejin nije pogriješio što se nije oglasio već je za Hajduk dosudio udarac iz kuta...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 17:56