Tonći Kukoč
 

 BOZIDAR VUKICEVIC Cropix
‘NITKO NIJE VEĆI OD KLUBA‘

‘Zločesti dečko hrvatskog nogometa‘ brutalno iskren o Hajduku: ‘Strah je vrag, izgubili smo kompas u svemu‘

‘Dinamo je bio bolji za dva koplja, nisam bio ljut što smo izgubili 0-1 već sretan što nije bilo 0-5‘
Piše: SNObjavljeno: 04. travanj 2024. 11:17

Nakon što je Hajduk pretrpio drugi poraz od Dinama u samo pet dana razmaka, nižu se reakcije na posrtaje splitskog kluba. O porazu u prvenstvu i ispadanju iz Kupa oglasio se i Tonći Kukoč. Bivši lijevi bek Bijelih, koji je za klub odigrao 24 utakmice uz dva postignuta pogotka, a danas je igrač Segeste, na Facebooku profilu oglasio se o trenutačnom stanju u Hajduku.

"Zločesti dečko hrvatskog nogometa", kako ga se često oslovljavalo, najveći naglasak stavio je na nerede koji su izbili po završetku utakmice, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Tko će platiti nastalu štetu i kazne? Opet Hajduk naravno.

Nitko nije veći od kluba, ni igrači, ni uprava ni navijači. Ono što se u zadnje vrijeme događa u Splitu, pojedinci misle da su veći od kluba. Govore o velikoj ljubavi i poštovanju prema klubu, a unište pola sjevera i naprave kaos na terenu. Bacanjem boca na Baturinu samo ponižavamo sebe i klub. PR služba Hajduka (beskičmenjaci) reagira i na najmanju stvar, ali neće reagirati na pojedince koji misle da su veći od kluba, i koji taj klub teroriziraju godinama. Od 2008. Hajduk je radi pojedinaca platio više od 2 milijuna eura kazne.

Hajduk nije talac Livaje, već onih jučer koji su došli na utakmicu samo da naprave kaos. Klub vode ljudi koji nemaju ni srca, ni muda ni karaktera da im se suprostave. Strah je vrag.

Pravi navijači Hajduka su veći od onoga jučer. Nadrogiranima nije mjesto na stadionima. Imamo najviše pretplatnika, ali smo izgubili kompas u svemu. Jednom na kraj treba stati siledžijima i nasilnicima.

Čestitke Dinamu, bio je bolji za dva koplja, nisam bio ljut što smo izgubili 0-1 već sretan što nije bilo 0-5, a to možemo zahvaliti samo ulasku Lučića."

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. travanj 2024 11:25