NIKSA STIPANICEV Cropix
BIJELI SU SE NAMUČILI

Vidjelo se da bez tog igrača nema ni hajdučke energije, a Lekina premijera potvrdila je jednu stvar

Dvoboj je riješen, kao i pregršt drugih utakmica Hajduka ove sezone, na individualnu klasu Marka Livaje
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 22. siječanj 2023. 19:10

Svi su očekivali laganu, dapače, visoku pobjedu, međutim, Hajduk se namučio na premijeri Ivana Leke. Šibenik se znalački postavio, Cvitanović je dobro proučio Hajduk, koji je još jednom pokazao da nema neku osobitu širinu kadra. Kvalitetom je čak i slabiji nego li je bio u prvom dijelu sezone. Prodajom Biuka i Čoline osjeća se hendikep na bočnim, odnosno, krilnim pozicijama. Nikola Kalinić još nije spreman za bitniju minutažu, a Sahiti je odrađivao crven i karton. Bez Sahitija nema ni hajdučke energije.

image
NIKSA STIPANICEV Cropix

U svakom slučaju, još jednom se potvrdilo da su pripreme jedan, a službene utakmice sasvim drugi svijet. Kada naiđete na ozbiljnog protivnika, pa čak i kada nema visoku kvalitetu, problem je kako pronaći pobjedničku formulu. Takav je scenarij bio u dvoboju sa Šibenikom, koji je riješen kao i pregršt drugih utakmica Hajduka ove sezone, na individualnu klasu Marka Livaje.

Na pomak ćemo očito pričekati, premijera je potvrdila da napredak u kolektivnom sportu kao što je nogomet ipak ne stiže preko noći. Ili, u ovom slučaju, u samo dva i pol tjedna koliko je Leko radio s ekipom. Trebat će vremena...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 22:57