Vušković zabio u drugoj uzastopnoj utakmici

 ARENASPORT/SCREENSHOT
BRILJIRA U POLJSKOJ

VIDEO: Zato ga su Spursi platili 14 milijuna eura! Vušković zabio u drugoj uzastopnoj utakmici

U prošlom je kolu zabio prvijenac, sad je opet strijelac
Piše: SNObjavljeno: 08. ožujak 2024. 18:32

Kada jedan klub plati igrača 14 milijuna eura godinu i pol dana prije nego što uopće može doći, to znači da ima "nešto" u njemu, da u njemu vide budućnost... Luka Vušković (17), ispostavlja se, samo opravdava silna očekivanja!

Nakon što je u prošlom kolu poljske Ekstraklase zabio debitantski pogodak za Radomiak Radom, mladi hajdukovac strijelac je i u sljedećem!

Na gostovanju kod Piasta u petoj je minuti doveo svoju momčad u vodstvo. Ovog puta ne iz kornera, već iz "dugog" auta - Vuškovićev prvi udarac završio je u bloku, no lopta se ponovno odbila do njega, a njegov novi pokušaj nitko nije uspio spriječiti da uđe u mrežu.

Zanimljivo, Vušković je novim pogotkom postao najmlađi igrač u 21. stoljeću koji je postigao barem dva pogotka u najvišem rangu poljskog nogometa.

Gol Luke Vuškovića pogledajte OVDJE.

Uzbudljiva je utakmica, inače, završila 3:2 pobjedom Vuškovićeve momčadi. Za domaćine su zabijali Patryk Dziczek i Michael Ameyaw, dok su se kod gostiju u strijelce upisali još Leonardo Rocha i Lisandro Semedo. Imao je Dzizcek u 91. minuti priliku udarcem s bijele točke donijeti bod svojoj momčadi, no nije ju uspio realizirati.

Radomiak Radom ovom je pobjedom skočio na deveto mjesto prvenstvene ljestvice, dok je Piast ostao na 14. mjestu.

Linker
16. travanj 2024 03:37